Dremel 26150220JB 220 multifunkciós fúróállvány

Dremel 26150220JB 220 multifunkciós fúróállvány

Márka:DREMEL
Cikkszám:207005
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 769Ft

  • Nettó: 22 652Ft
Mire használható?

A Dremel fúróállvány nagy segítséget jelent a munkaterületen.
A fúróállvány maximális fúrásmélysége 5 cm, és szerszámtartóként szolgál, amelyben a Dremel multifunkcionális szerszám bármely szögbe állítható csiszoláshoz, polírozáshoz és egyéb munkákhoz, emellett beépített flexibilis marószáras szerszámtartó is, amelyre a multifunkcionális szerszám megfelelően és biztonságosan felakasztható. A munkaterületet tartsa a felesleges tárgyaktól mentesen a fúróállvány tároló funkcióját kihasználva. A fészek alakú tárolóban a szükséges Dremel tartozékok és más kisméretű eszközök egy helyen tárolhatók.

Hogyan használható?

A szöget 90°-ra állítsa fúráshoz, csiszoláshoz, polírozáshoz stb. Tegye tökéletessé a csiszolást a Dremel multifunkcionális szerszámot és a kedvenc csiszoló tartozékot a legsimább befejezéshez rögzített szögbe állítva. A Dremel multifunkcionális szerszám csatlakoztatásához csak vegye le a kupakját, helyezze a szerszámot fejjel a fúróállvány felszerelési pontjába, majd húzza meg a mellékelt csavarkulccsal. A biztonságos és helyes használathoz a Dremel fúróállvány használata előtt olvassa el a kézikönyvet.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles