Garett Beauty Light IPL villanófényes szőrtelenítő

Garett Beauty Light IPL villanófényes szőrtelenítő

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352811
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 77 063Ft

  • Nettó: 60 679Ft
Termékinformációk:

- Hosszú lámpaélettartam: akár 999 ezer impulzus
- 5 teljesítményszint
- Nyugtató hűsítő borogatás funkció
- Eldobható epilálási terület: 3 cm2
- Átlátszó LCD kijelző
- Védőszemüveg

Az epilálás igazi kellemetlenség az Ön számára? Szüntesse meg a kényelmetlenséget és a szégyent, felejtse el a mechanikus szőrtelenítés fájdalmas módszereit és a gyakori kezelések szükségességét. A modern IPL technológiának köszönhetően immár önállóan is biztosíthatja magának a professzionális lézeres szőrtelenítéshez hasonló hatásokat - fájdalommentesen és sokkal olcsóbban!

Az IPL egy olyan technológia, amely finom fényimpulzusokkal világítja meg a hajat. Amikor az impulzus a hajhagymára irányul, az elkezd elhalni, majd kihullik. A későbbi szőrszálak sokkal lassabban nőnek vissza, minden további kezeléssel vékonyabbak és gyengébbek lesznek. Már néhány alkalom után jelentősen csökkentheti gyakoriságukat, és egy idő után az IPL szőrtelenítés hosszú hónapokra biztosítja a sima bőr hatását. Ennek köszönhetően elfelejtheti a túlzott szőrrel kapcsolatos problémáit!

A fényimpulzusok 5 intenzitási fokozata lehetővé teszi, hogy a készülék működési paramétereit bőre egyéni igényeihez igazítsa. Ennek köszönhetően a kezelések biztonságosak, hatékonyak és kényelmesek. Az áttekinthető útmutató lehetővé teszi a készülék működésének gyors és egyszerű módosítását az eljárás során.

Utálod a fájdalmas szőrtelenítő kezeléseket? A Garett Beauty Light segítségével nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt. A teljesítményszint beállításának lehetősége biztosítja a fájdalommentes szőrtelenítést, a hűsítő borogatás pedig segít megnyugtatni a bőrt. A meglehetősen nagy szőrtelenítési terület (kb. 3 cm2) lerövidíti a teljes kezelési időt, ami ráadásul az Ön kényelmét is befolyásolja. Használhatja a kézi vagy az automatikus vaku módot, a területtől és a berendezéssel kapcsolatos jártasságától függően.

Hozza ki a legtöbbet otthoni IPL epilátorából! A Garett Beauty Light lámpákkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik akár 999 ezer küldését. fényimpulzusok. Ez számos szőrtelenítési kezelést jelent, amelyek lehetővé teszik, hogy éveken át élvezze a sima bőrt – mindaddig, amíg néhány havonta emlékeztető ülést tart.

Az IPL szőrtelenítés úgy működik, hogy elnyeli a fényenergiát a hajban lévő melaninból (egyfajta pigment), ami károsítja a haj gyökerét. A világosszőke, ősz és fehér haj nem vagy túl kevés melanint tartalmaz, ezért az ilyen hajra az IPL kezelés nem lesz teljes mértékben hatásos. Minél nagyobb a kontraszt a bőr és a haj színe között, annál jobb lesz az eredmény – a világos arcbőrű és sötét hajú emberek ideális jelöltek az IPL szőrtelenítésre.

Használati mód:
Borotvával távolítsa el a szőrt a kezelendő bőrterületről.

Csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez.

Nyomja meg a bekapcsoló gombot a készülék bekapcsolásához. Röviden nyomja meg a bekapcsológombot a fokozat beállításához, amikor be van kapcsolva.

Nyomja meg röviden a csillag gombot a hűtés üzemmódba lépéshez.

A munka megkezdése előtt vegye fel a mellékelt szemüveget, hogy megvédje szemét az epilátor hatásaitól.

Helyezze a készüléket függőlegesen a kiválasztott helyre a bőrön, és nyomja meg a készülék fő gombját a vaku kibocsátásához.

Műszaki adatok:
Névleges teljesítmény 48W
Fényt kibocsátó felület 3 cm
Jelenlegi 4A

A készlet tartalma:
- IPL Garett Beauty Light epilátor
- Használati útmutató
- Készülék állvány
- Tápegység a készülék töltéséhez

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles