Olympus TG-Tracker fekete digitális fényképezőgép

Olympus TG-Tracker fekete digitális fényképezőgép

Márka:OLYMPUS
Cikkszám:129450
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 90 678Ft

  • Nettó: 71 400Ft

8 MegaPixeles felbontás, f/2 fényerejű lencse, 204 fokos látószög, MicroSD kártyás memóriabővítés, beépített WiFi és GPS, pixelszám: 7,2 millió, Érzékelő: 1/2,3" CMOS, Optika: 13,9mm, optikai zoom: -, stabilizátor: 5 irányú, digitális, video: 4K, 30 képkocka/mp 720p felbontásban, 30 képkocka/mp 1080p felbontásban, 30 képkocka/mp 4K felbontásban, vízállóság: 30m-ig, Wi-Fi csatlakozás, GPS: Van, súly: 180 gramm.

"Minden akcióra tökéletes - a keménységi foktól függetlenül"
Megküzdeni a heggyel, kihozni a legtöbbet a hullámokból, megadni a lejtőnek, amit kér… a TG-Tracker minden kihívásnak megfelel. Egy robusztus, egyszerűen kezelhető akció-fényképezőgép, mely gyönyörű fotók és filmek készítésére alkalmas - akár a legzordabb körülmények között.

Kemény teljesítmény
Vízálló 30m mélységig, fagyálló –10°C-ig, ütésálló 2,1m magasból történő leejtés esetén is, törésálló 100kg terhelésig, valamint porálló – az új
TG-Tracker úgy készült, hogy vidáman ellenálljon minden kihívásnak, ami csak szembejöhet. A kifinomult tervezésű külső és belső ház, valamint a méltán híres OLYMPUS vízzáró rendszer masszív, vízálló kivitelt eredményez.

Field Sensor System
Öt érzékelő segíti a kép- és videofelvételek körülményeinek teljes körű rögzítését - így nem csak azt örökíthetjük meg, amit látunk, hanem azt is, amit érzünk! GPS, iránytű, gyorsulásmérő, légnyomásmérő ás hőmérő naplózza az eseményeket, így azok még elevenebben idézhetők fel. Így ideális a személyes teljesítmény megörökítésére a kihívásokkal tarkított kalandok során.

Felvétel, naplózás és megjelenítés
Küldd át képeidet és filmjeidet - valamint azok naplózott adatait - okostelefonra az OI.Track alkalmazás segítségével. Ellenőrizd a teljesítményedet és fejlődésedet a különféle adatok és a felvételek megjelenítésének egyszerű átkapcsolásával. Az ingyenes OI.Share alkalmazás segítségével egyszerűen importálhatod akciófelvételeidet mobileszközödre - akár a közösségi oldalakon történő megosztás céljára. A mobiltelefonodat távirányítóként, a TG-Tracker beállításainak vezérlésére és a felvétel elkészítésére is használhatod.

4K videók és nagylátószögű objektív
4K videofelvétel és extra-nagylátószögű optika segíti a történések teljes és szuperéles részletekkel történő felvételét. Az extra-nagylátószögű objektív 204° teljes látómezővel ragyogó emlékké varázsolja az élmények újraélését.

5-tengelyes képstabilizátor
A TG-Tracker igencsak hatékony 5-tengelyes képstabilizátorral büszkélkedhet, mely szinte mindenféle bemozdulás hatásának csökkentésére alkalmas. Segítségével finom mozgású videókat rögzíthetünk - mindegy, milyen rázós az út.

Kifordítható 1,5" méretű LCD kijelző
Az 1,5" méretű, színes LCD kijelző 115,200 képponttal segíti a képalkotást és a felvételek megjelenítését. Sőt, kihajtható - akár akció közben!

Erős fényszóróval szerelve
Nagy fényerejű megvilágítás a gyenge fényviszonyok kezelésére - akár 60 lumen hoz fényt az éjszakába, legfeljebb 3,5 méter tartomány derítésére, maximum egy perc időtartamig. A gyorsan aktiválható funkció segítségével a téma valósághű módon örökíthető meg.

Time-Lapse videofelvétel
A Time-Lapse videofelvétel segítségével a napfelkelte, az időjárás változása, vagy más, izgalmas témájú képsorozat örökíthető meg, különleges, Time-Lapse stílusban. Az így készült kisfilmek remekül alkalmazhatók online megjelenítésre is.

Loop felvétel
A Loop felvétel funkció által folyamatos videofelvételt indíthatunk, ami a memóriakártya megteléséig, vagy az akkumulátor lemerüléséig dolgozik. Egy fájl legfeljebb 29 perc hosszúságú lehet, így ideális méretet biztosít a keresési és szerkesztési munkafolyamatokhoz.

Víz alatti használat érzékelése
A TG-Tracker automatikusan érzékeli, ha víz alá kerül és 50 cm vízmélység alatt a leginkább optimális üzemmódot választja ki - így csak a merülés élményére kell koncentrálnunk.

Markolat és kiegészítő-adapter
A markolat segítségével a téma mindenféle szögből könnyedén megörökíthető - még extrém körülmények között is. A kiegészítők egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő adapter által szinte korlátlanul bővíthetjük fényképezőgépünket.

A csomag tartalma:

TG-Tracker
Csuklópánt
USB kábel
LI-92B Lítium-ion akkumulátor
F-5AC Hálózati adapter
Objektív védő
Víz alatti objektív védő
Biztos fogást kínáló markolat
Csatlakozó különféle kiegészítőkhöz
Olympus Viewer 3 Szoftver CD-ROM
Használati útmutató
Jótállási jegy

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles