Olympus E-M10 II 14-42 EZ 40-150 II Pancake DZK KIT fekete digitális fényképezőgép

Olympus E-M10 II 14-42 EZ 40-150 II Pancake DZK KIT fekete digitális fényképezőgép

Márka:OLYMPUS
Cikkszám:129432
Elérhetőség:Rendelhető
  • 299 405Ft

  • Nettó: 235 752Ft

E-M10 II Pancake DZK KIT: E-M10 II váz + EZ-M14-42EZ + EZ-M40-150-2, pixelszám: 16,1 millió, érzékelő: 4/3” Live MOS, Váz: fém, objektív foglalat: Micro Four Thirds, stabilizátor: 3 irányú, szenzor eltolásos, pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter, képprocesszor: TruePic VII, WiFi: van.

Kis méretű és könnyű - klasszikus design
Az E-M10 Mark II kis méretű és könnyű, valamint kompromisszumok nélküli ergonómiát kínál: egy fényképezőgép, mely remekül illeszkedik az igényes stílushoz és tökéletes segítőtárs minden helyzetben. A már az építési minőségével is lenyűgöző, fém vázas
E-M10 Mark II mindössze 390g* – biztosan nem miatta lesz nehéz a kézitáska. Szemet gyönyörködtető kivitel, klasszikus megjelenés - és a legnagyszerűbb felvételek készítése érdekében a legújabb technológiákkal tele.

5-tengelyes képstabilizátor
Tökéletes felvételek gyenge fények esetén és mozgás közben is: mindig éles az
E-M10 Mark II nagyteljesítményű, öttengelyes képstabilizátorának köszönhetően. Élvezze bárhol és bármikor a lenyűgöző, ragyogó minőségű, tűéles felvételeket és az alkotás örömét! Az OLYMPUS rendkívül hatékony öttengelyes képstabilizátor rendszere a fényképezőgépbe építve maga a nagy teljesítmény és a kis méret ötvözete.

Beépített WiFi
Az E-M10 Mark II által a felvételek megosztása egy szempillantás alatt lehetséges. Csak töltse fel képeit okostelefonjára az OLYMPUS Image Share (OI.Share) alkalmazás segítségével és máris megoszthatja barátaival. A beépített Wi-Fi kapcsolaton keresztül úgy állíthatja be a fényképezőgépet, hogy közben nem is ér hozzá – illetve a felvételeket elkészítheti állványról, az okostelefonnal távirányítva.

Lenyűgöző OM-D képminőség
Fedezze fel a lélegzetelállító felbontás és részletgazdagság élményét, melyet az Olympus Mikro-NégyHarmad érzékelője és kifinomult képalkotó technológia kínál és ami vetekszik a D-SLR gépek tudásával. A rendkívül hatékony képstabilizátorral kiegészülve minden M.Zuiko objektívből a lehető legjobb hozható ki – a fantasztikusan éles fotók és videók készítése érdekében. Próbálja ki az E-M10 Mark II fényképezőgépet és meg fog lepődni a felvételek minőségén!

Nagyfelbontású elektronikus kereső valósidejű képfrissítéssel
Az E-M10 Mark II nagyméretű, nagysebességű, 2,360K képpontos OLED keresője 100% látómezőt biztosít – mely szinte felbecsülhetetlen értékű a pontos kompozíció és a különféle, akár kifejezetten komplikált körülmények között is megbízható, tökéletes fénybeállítás tekintetében. Az EVF a manuális beállítások és opcionális effektek használatának minden előidézett hatását valós időben jeleníti meg, lehetővé téve a beállítások pontos megadását, még a felvétel elkészítése előtt. Finombeállítások is rendelkezésre állnak, a Colour Creator színkezelő, illetve a Highlight, Shadow and Aspect Control korrekció funkció által, sőt: a kreativitás lehetőségei még tovább bővíthetők a 14-féle Művészi szűrő, valamint a 9-féle Művészi effekt használatával.

Rengeteg objektív
Kiváló építési minőségű objektívek rendkívül széles választéka áll rendelkezésünkre - az objektívek lenyűgöző optikai jellemzői tökéletesen egészítik ki a
E-M10 Mark II gépet mind tudásban és teljesítményben, mind pedig stílusban. A makrótól a telefotóig, a nagylátószögtől a halszemoptikáig – szinte minden elképzelhető objektív rendelkezésre áll!

4K Time Lapse videó
Használja a Time Lapse felvételi módot olyan képsorozatok készítéséhez, melyek így összeállíthatók egy 4K videofelvételbe - amivel lejátszáskor felgyorsíthatjuk az eseményeket. Készítsen lenyűgöző felvételeket ragyogó részletekkel, mindenféle témában: például látképekkel, a természetben, illetve városi, vagy ipari környezetben - majd állítsa össze egy varázslatos 4K Time Lapse filmbe!

Slow Motion
A videofelvételre jellemző multi-képarány mindenféle szabványnak megfelelő felvételeket biztosít, sőt: az
E-M10 Mark II igencsak kifinomult, lassított (4x) lejátszáshoz illeszkedő felvételi funkciójával különleges és részletgazdag felvételek készíthetők a gyorsan mozgó témákról.

A csomag tartalma:
  • E-M10 Mark II váz (ezüst)
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake (ezüst)
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R (fekete)
  • BLS-50
  • BCS-5 Akkumulátortöltő
  • Mikro-NégyHarmad szabványos vázsapka (BC-2)
  • Vállpánt
  • CB-USB6 USB kábel
  • Olympus Viewer szoftver
  • Kezelési útmutató
  • Jótállási jegy

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles