Olympus PEN-F váz fekete digitális fényképezőgép

Olympus PEN-F váz fekete digitális fényképezőgép

Márka:OLYMPUS
Cikkszám:129388
Elérhetőség:Rendelhető
  • 444 063Ft

  • Nettó: 349 656Ft

Pixelszám: 20,3 millió, érzékelő: 4/3'' Live MOS, objektív foglalat: Micro Four Thirds, stabilizátor: 5 irányú, szenzor eltolásos, pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter, képprocesszor: TruePic VII, váz: fém, WiFi: van

 

Szépség - mely belül egy igazi szörnyeteg

Történet
A Jaguar E-Type és a Ford Mustang. Steve McQueen és Brigitte Bardot. The Beatles és a Rolling Stones. A hatvanas évek bővelkedtek a "vágy tárgyaiban". Nem meglepő, hogy az OLYMPUS PEN-F ugyancsak akkoriban jelent meg először. A PEN-F új verziójával az OLYMPUS megidézi a hatvanas évek szellemét – de most még jobb.

Színtiszta inspiráció
Időtlen design. Nagyszerű tapintású felületek. Az első pillanattól kezdve, ahogy megérintjük az OLYMPUS PEN-F gépet, egy örökké tartó, különleges érzés kerít hatalmába. Az OLYMPUS design színtiszta kifejezőereje egy életen át inspirációként hat.

Az innováció ereje
Saját, egyedi stílusban fotózni - ezt szeretné minden fotós elérni. Emiatt hoztunk össze négyféle beállítást az elegáns megjelenésű kreatív vezérlőtárcsára. Keresse meg saját stílusát - és ha megtalálta, mentse a megfelelő beállításokat egyben, későbbi használatra.

A "Smart" az új "Sexy"
Egy ragyogóan különleges fényképezőgép, mely a legfinomabb anyagok, valamint egy valóban időtlen design ötvözete, kizárólag a legmagasabb minőség alkalmazása mellett. A design viszont több, mint lenyűgöző megjelenés, vagy minőségi anyagok alkalmazása. A sokféle funkció könnyed használhatósága ugyancsak alapvető tervezési feladat.

Örökítse meg a pillanatot a legjobb minőségben
Kristálytiszta és tűéles részletek, valamint olyan felbontás, mely nem hagy kívánnivalót maga után - az olyan innovatív technológiákkal, mint a "Shake Stop" és a "Take Eight", az OLYMPUS elképesztő képminőséget biztosít.

Keresés és találat
A legkülönlegesebb fényképezőgépünk nem is érdemel mást, mint az elérhető legkülönlegesebb technológiai megoldásainkat. Az új PEN-F így például az első OLYMPUS PEN, mely "rangefinder" stílusú elektronikus keresőt kapott.

A sebesség, ami számít
Tudjuk ugye, hogy vannak olyan pillanatok, melyek annyira különlegesek, hogy legszívesebben megállítanánk az időt - vagy legalábbis örökre emlékeznénk rájuk. És akkor itt a jó hír: a PEN-F ezt lehetővé teszi.

All Stars
A legkifinomultabb felszerelés felülmúlhatatlan kiegészítőket kíván. Szóval ne féljen egy kicsit még kifinomultabb lenni! Valódi bőr és egyedi, kéttónusú design – korlátozott példányszámban elérhető kiegészítőink az OLYMPUS PEN-F számára még eredetibb megjelenést kölcsönöznek. Természetesen a legmagasabb színvonal alkalmazása a fényképezőgép kiegészítőire is igaz. Így már a tervezési folyamatokat is egy különleges anyagokkal foglalkozó, 100 éves hagyományokat őrző bőrdíszműves ellenőrizte. Minden egyes darab kivételes gondossággal készül, a legapróbb részletekig, tökéletes műremekeket alkotva.

 
A csomag tartalma:

PEN-F váz
BLN-1 Lítium-ion akkumulátor
BCN-1 Akkumulátortöltő
Mikro-NégyHarmad szabványos vázsapka (BC-2)
VállpántCB-USB6 USB kábel
Olympus Viewer szoftver
Kezelési útmutató
Jótállási jegy

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles