Far Cry New Dawn PC játékszoftver

Far Cry New Dawn PC játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:187756
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 3 598Ft

  • Nettó: 2 833Ft

https://far-cry.ubisoft.com/game/en-gb/home/

Montana állam Hope megyéjében a megmaradt lakosság különböző csoportokba tömörült, melyek mindegyike más-más szabályokat állított fel a túlélésre.

Ebben az új világrendben a Mickey és Lou ikrek vezette gonosz Highwaymen egyik helyről a másikra utazva fosztja ki az embereket minden készletükből. A te feladatod, hogy a földjüket védeni próbáló túlélők segítségére siess, és az élükre állj a Highwaysmen elleni harcban.

A díjnyertes Far Cry sorozat legújabb részében te vagy az átalakult, posztapokaliptikus Hope megye utolsó védőbástyája. Segíts a túlélők közösségének erősebbé válni, készíts rögtönzött arzenált a terjeszkedéshez és az egész megyén átívelő expedíciókhoz, valamint köss szokatlan szövetségeket a túlélés érdekében, ebben a veszedelmes új birodalomban.

Jellemzők

KÜZDJ A TÚLÉLÉSÉRT EGY LÉLEGZETÁLLÍTÓ POSZTAPOKALIPTIKUS VILÁGBAN

  • A virágba borult mezők és elburjánzott növényzet egy csodálatosan vad és egyben halálos, posztapokaliptikus világot alkotva várja, hogy felfedezd egyedül, vagy akár egy barátod oldalán.
  • Az élővilág sem menekült meg a katasztrófától, aminek nyomán egyes ragadozók barátságtalan természetes védelmet fejlesztettek ki.

FELEJTHETETLEN KARAKTEREK TALÁLKOZÁSA EGY KEGYETLEN IKERFENYEGETÉSSEL

  • Csapj össze a brutális Highwaymen tagjaival és zabolátlan vezetőikkel, Mickey-vel és Lou-val. Az Ikrek néven ismert nővérek eszüket és erejüket bevetve uralkodnak seregükkel vasmarokkal Hope megye forrásain.
  • Toborozz magad mellé fegyveres és mancsos segédeket, hogy az oldaladon harcoljanak. Új és ismerős szövetségeid mindegyike különböző egyedi és kritikus képességeivel támogat a küzdelmekben.
  • Kutasd fel az egykori végítélet szekta karizmatikus vezetőjét és a civilizáció összeomlásának megjövendölőjét, Joseph Seed-et.

BŐVÍTSD A TÚLÉLŐK TÁBORÁT ÉS BÁZISOD

  • Specialisták is csatlakoznak a túlélők táborához, akik segítségével fegyvereket és járműveket készíthetsz, kiképezheted harcostársaid, valamint még expedíciókra is indulhatsz a bázis nyolc létesítményéből: munkapad, kiképzőtábor, robbanószer labor, gyengélkedő, garázs, gyógyító kert, térképészet és expedíciók.
  • Bővítsd ki közösséged és fejleszd bázisod, hogy feljavítsd létesítményeidet és még pusztítóbb fegyvereket és felszereléseket oldj fel.

HARCOLJ A FORRÁSOKÉRT HOPE MEGYÉBEN ÉS AZON TÚL

  • Bocsátkozz harcba a Highwaymen tagjaival terjeszkedésed során, kisöpörve őket őrhelyeikről etanolért. Mikor aztán erősítéssel együtt visszatérnek, még nagyobb kihívással nézhetsz szembe, aminek teljesítéséért még értékesebb források ütik a markod.
  • A Far Cry sorozatban először a kalandod nem korlátozódik egyetlen helyszínre. Utazz Hope megye határain kívülre, és látogass el az USA sajátos és emlékezetes helyszíneire izgalmas expedícióid során, köztük lápokba, kanyonokba és tengerparti régiókba.
  • Az expedíciók és őrhelyek minden teljesítésük után megváltoznak, értékes jutalmakat tartogató küldetéseikkel és növekvő nehézségű kihívásaikkal pedig minden alkalommal meglepő élményt nyújtanak.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles