Rayman Legends PS HITS PS4 játékszoftver

Rayman Legends PS HITS PS4 játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:185220
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 6 814Ft

  • Nettó: 5 365Ft

Amikor Rayman, Globox, és a Teensie-k egy lenyűgöző festményekkel teli titokzatos sátrat fedeznek fel, hirtelen új, misztikus világok sorában találják magukat!

Csatlakozz hozzájuk ahogy a világokban rohannak, ugrabugrálnak, és szabaddá pofozzák az utat, hogy hazajussanak, megmentsék a helyzetet, és felfedezzék a legendás festmények titkait!

Jellemzők

  • NÉGYFŐS KOOPERATÍV JÁTÉKMÓD: Három barátoddal bármikor az akcióba vetheted magad - vagy ki is szállhatsz - így garantált a nonstop móka!
  • 3D BOSS-HARCOK: Küzdj meg sárkányokkal és egyéb epikus teremtményekkel egy extra dimenzióban! Bármilyen szögből támadhatnak, így minden tudásodra szükséged lesz, hogy legyőzd őket.
  • ROCKIN’ RAYMAN: Ugorj a dob ritmusára, üss a basszusra, vagy ereszkedj le a drótkötélpályákon az elképesztő gitárriffek hangjára. Az időzítés és a ritmusérzék a kulcsa e pályák teljesítésének, amelyek eredeti és licencelt zeneszámokon alapszanak.
  • Új ONLINE KIHÍVÁSMÓD: Csatlakozz barátaidhoz a végtelenül változatos kihívásokban, amelyek öt különböző pályán teszik próbára ügyességedet és gyorsaságodat! Térj vissza az új napi és heti kihívásokért, és nézd meg a ranglistán, hogy mennyire vagy jó a világ többi játékosához képest.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles