Assassin`s Creed Origins Xbox One bundle játékszoftver

Assassin`s Creed Origins Xbox One bundle játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:180349
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 496Ft

  • Nettó: 7 477Ft

Az Assassin’s Creed Origins minden platformon lenyűgöző vizuális élményt és kitűnő szórakozást nyújt, de a Scorpio motor erejének köszönhetően az Xbox One X konzolon a játékosok a játék leggyönyörűbb verzióját élvezhetik csodaszép részletekkel és az ókori Egyiptom gyönyörű tájaival és elképesztő városaival.

  • Az Assassin’s Creed Origins a Scorpio motor erejével jeleníti meg a játékot 4K-s felbontásban a 4K-kompatibilis képernyőkön. A 4K-s felbontásnak köszönhetően csapataink munkája valóban lenyűgöző, hiszen még több részletet és textúrát tudunk megmutatni munkájukból. A 4K-s képernyők nélküli játékosoknál a játék 4K megjelenése azt eredményezi, hogy fokozott mintavételű kép jelenik meg jobb minőségben az 1080p kijelzőjükön.
  • A Dolby Atmos technológiával a játékosok az ókori Egyiptom kellős közepén érezhetik magukat, és részletesebben hallhatják az olyan hangokat, mint például a madárrajok fej fölötti elrepülése a még intenzívebb élmény érdekében.
  • A HDR technológiának köszönhetően az égbolt minden eddiginél élethűbb a kékek közötti finom átmenetek végtelen tárháza révén. A napnyugták lenyűgözőek, és a tűzeffektek vibrálóbban és gyönyörűbben jelennek meg. Az árnyékok nagyobb textúramintával dolgoznak az élesebb megjelenés érdekében, és részletesebbek, mint bármely más konzolverzió esetében.
  • Az Xbox One X nagyobb memóriájának és erősebb processzorának köszönhetően az Assassin’s Creed Origins jobb minőségű építészeti modelleket, növényzetet és sziklákat képes generálni, és hosszabb rajzolási távolságra jelenítheti meg őket az olyan zsúfolt környezetek esetén, mint amilyenek Alexandria és Memphis nagyvárosai.

4K: A 4K Ultra HD nem áll rendelkezésre Xbox One és Xbox One S konzolokon.

HDR: A HDR funkciót csak bizonyos játékok és TV-k támogatják.

Xbox One X Enhanced: Az Xbox One X speciális funkcióinak elérése tartalomfrissítés kiadásához kötött. Játékinformációk az xbox.com/enhanced címen.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles