Just Dance 2018 XBOX One játékszoftver

Just Dance 2018 XBOX One játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:180338
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 418Ft

  • Nettó: 8 203Ft

Leírás

 

Válassz negyven új sláger közül és lépj a táncparkettre a Just Dance 2018-ban!

 

A népszerű ritmusjáték legújabb része rengeteg új kihívásokkal vár, amik teljesítéséért természetesen újabb és újabb játékbeli jutalmak ütik a markod, így például a napi küldetéseket is érdemes teljesíteni. Emellett az új rész a legkisebb játékosok számára is tartogat néhány kifejezetten hasznos koreográfiát amik közül nyolc kifejezetten gyermekfejlesztési szákértők segítségével került összeállításra. Ezek kiváló eszközök lehetnek, hogy már korán bátorítsuk őket a rendszeres testmozgásra.

 

Jellemzők

 

A Just Dance 2018 Nintendo Wii U, Switch, PlayStation 4 és Xbox One kiadásait használva androidos és iOS-es mobilodat is használhatod kamerás érzékelő helyett, így még könnyebben csatlakozhatsz a bulihoz.

Ugyanezeken a platformokon elérhető a Just Dance Unlimited szolgáltatás is, amire előfizetve több mint háromszáz kiváló dallal bővítheted a játék kínálatát egy éven keresztül.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles