Watch Dogs Legion Gold Edition Xbox One/Series játékszoftver

Watch Dogs Legion Gold Edition Xbox One/Series játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:276599
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 23 259Ft

  • Nettó: 18 314Ft


A közeli jövőben London szembesül a bukásával: a mindent látó megfigyelő állam elnyomja az embereket, magánhadseregek uralják az utcákat, és egy nagyhatalmú bűnözői szervezet vadászik a gyengékre. London sorsa rajtad áll és képességeiden, hogy visszavágj. Üdvözöl az Ellenállás!
 

Az élő és lélegző London
Fedezd fel a hatalmas London utcáit, ahol számos világhírű látványosságát is meglátogathatod és válj az élő és lélegző város szerves részévé!

Legyél a városból akárki!
Tapasztald meg a játékmenet sosem látott innovációját, melynek köszönhetően bárki, akit látsz csatlakozhat csapatodhoz sajátos háttértörténettel, személyiséggel és képességekkel.
 

A hackelés a fegyvered
Alakítsd fegyverré London technikai infrastruktúráját. Törj fel felfegyverzett drónokat, vess be lopakodó pókrobotokat, terítsd le észrevétlenül ellenfeleidet az Augmented Reality Cloak segítségével és sok mással.
 

Játssz barátaiddal
Csatlakozz az internetre csapatoddal, és fedezd fel a világot három barátod oldalán, vagy teljesítsetek vadonatúj kooperatív küldetéseket és merüljetek el a kihívást jelentő endgame tartalmakban.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles