Fallout 76 PS4 játékszoftver

Fallout 76 PS4 játékszoftver

Márka:BETHESDA
Cikkszám:181215
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 2 758Ft

  • Nettó: 2 172Ft

Leírás

A Skyrim és Fallout 4 díjnyertes alkotói, a Bethesda Game Studios büszkén mutatja be a Fallout sorozat internetes előzmény epizódját, a Fallout 76-et, melyben minden túlélő egy játékos, aki a többiekkel együtt – vagy épp nélkülük – dolgozik a túlélésért. Ismerd meg a legendás Fallout univerzum valaha készült legnagyobb és legdinamikusabb világát a nukleáris pusztítás veszélyei mellett!

Reclamation Day, 2102. 25 évvel a bombázás után te és Vault Dweller társaid – a nemzet kiválasztott legjobbjai és legkiválóbb elméi – a nukleáris csapások pusztította Amerika felszínére merészkedtek. Játssz egyedül, vagy barátaiddal, ahogy felfedezitek ezt a hatalmas világot, küldetéseket teljesítetek, építkeztek és átküzditek magatokat a pusztaság legnagyobb fenevadjain és fenyegetésein!

Jellemzők

Felemelkedés!

A többjátékos mód végre megérkezik a Bethesda Game Studios epikus nyílt világú szerepjátékába. Alkosd meg karaktered a S.P.E.C.I.A.L. rendszerrel és járd saját utad az új, több száz helyszínt rejtő zabolátlan pusztaságban. Egy sosem látott Fallout kaland vár rád akár egyedül, akár barátaiddal indulsz útnak.

Gyönyörű Vidékek!

A hat nyugat-virginiai régió teljesen új grafikai, fény és tájképzési technológiával kel életre. Appalachia erdőitől Cranberry Bog ártalmas vörös vidékeiig, minden régió sajátos veszélyeket és kincseket rejt. A nukleáris háború utáni Amerika még sosem nézett ki ilyen jól!

Egy Új Amerikai Álom!

A vadonatúj Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) segítségével a világban bárhol építkezhetsz és készíthetsz tárgyakat. A C.A.M.P. nem csak védelmet, utánpótlást és biztonságot ad, de még boltokat is felállíthatsz rajta, hogy tárgyakat cserélj más túlélőkkel. De vigyázz, mindig vannak rossz szomszédok.

Az Atom Ereje!

Nyisd meg egyedül vagy akár barátaiddal a legpusztítóbb fegyvert – a Nukleáris Rakétákat –, mellyel a rombolás mellett ritka és értékes tárgyakkal teli, magas szintű zónákat hozhatsz létre. Te inkább megvéded, vagy szabadjára engeded az atom erejét? A döntés a te kezedben van.

B.E.T.A. (Breakt-It Early Test Application) Hozzáférés!

Légy az elsők között, akik a nukleáris csapások sújtotta Amerikába lépnek! Rendeld elő a játékot a Fallout 76 B.E.T.A. hozzáférésért!

https://fallout.bethesda.net/

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles