DOOM Slayers Collection Nintendo Switch játékszoftver

DOOM Slayers Collection Nintendo Switch játékszoftver

Márka:BETHESDA
Cikkszám:329968
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 19 913Ft

  • Nettó: 15 679Ft

Szerelkezz fel pusztító fegyverek egész arzenáljával, és küzdj meg a démoni hordákkal a Marson, a Földön és a Pokol legkülönbözőbb pontjain a négy kritikusok által elismert játékban: DOOM, DOOM II, DOOM 3, DOOM (2016)!

Jellemzők :

DOOM

Te vagy a Föld egyik legszívósabb katonája, aki épp a Marson állomásozik, mikor egy katonai kíséret megnyitja a Pokol kapuját. Rajtad áll, hogy visszaverd a démoni hordákat brutális mordályok arzenáljával a DOOM-ban, az FPS játékok úttörőjében, ami örökre megváltoztatta a videojátékokat.

DOOM II

Az úttörő DOOM (1993) közkedvelt folytatása, a DOOM II a Földre küld a brutális Super Shotgun-nal felszerelve, hogy még halálosabb démonokkal nézz szembe, valamint az ikonikus Icon of Sin főellenféllel.

DOOM 3

Az eredeti DOOM ezen kritikusok által elismert akció-horror újragondolásában a marsi UAC létesítmény gyéren megvilágított és vérfagyasztó folyosóin kell átküzdened magad, mielőtt alászállnál a Pokolba, hogy megküzdj legszívósabb harcosaival.

DOOM (2016)

A DOOM egy brutálisan szórakoztató és kihívásokkal teli modern lövöldözős címként tér vissza. A könyörtelen démonok, a hihetetlenül pusztító fegyverek, valamint a villámgyors és gördülékeny mozgás remek alapot teremt az intenzív FPS küzdelmeknek, akár a Pokol legmélyebb bugyraiban irtod a démoni hordákat az egyjátékos kampányban, akár barátaid ellen harcolsz a számos többjátékos módban.

Letöltés szükséges. A doboz csak letöltőkódot tartalmaz a DOOM, DOOM II és DOOM 3 játékokhoz. Az internetes funkciók állandó szélessávú internetkapcsolatot, valamint Bethesda.net fiókot igényelnek.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles