Edifier HECATE G7 fekete gamer headset

Edifier HECATE G7 fekete gamer headset

Márka:EDIFIER
Cikkszám:344170
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 38 719Ft

  • Nettó: 30 487Ft

Edifier Hecate G7

A professzionális fülhallgató új és izgalmas lehetőségeket fog megnyitni Ön előtt! A könnyű kialakításának köszönhetően (270 gramm) maximális kényelmet nyújt majd viselés közben, a hozzátartozó, lecsatolható mikrofonnal pedig könnyedén beszélgethet a többi játékossal. Az egyedi karakterét a színes, RGB háttérvilágításnak köszönheti, az alacsony késleltetésnek köszönhetően pedig áttörően tiszta és stabil jelátvitelt biztosít!

 

 

Minden egy érintésre!

A fejhallgatóra különböző gombok lettek felszerelve, amikkel gyorsan és könnyedén változtathat a beállításokon. Egyszerűen állíthat a hangerőn, fogadhatja a bejövő hívásokat vagy bekapcsolhatja a háttérvilágítást. Emellett egy könnyen elérhető USB töltő port is helyet kapott a panelen.

 

 

Lenyűgöző hangminőség

A beépített, innovatív technológiának köszönhetően rengeteg új, eddig ismeretlen élményben lesz része! A 40 mm átmérőjű, NdFeB hangszóró a PET polimer diafragmával együtt három tiszta frekvenciasávot biztosít, ami tökéletes hangzást eredményez, a PixArt Chip pedig 60 milliszekundumos késleltetést nyújt. 

 

 

Kétféle mód

A fejhallgatót kétféle módban is használhatja, amelyek közül az egyik játékokhoz, a másik pedig zenehallgatáshoz használható. Hogyha szeretne váltani egyikről a másikra, akkor csak nyomja meg duplán a fejhallgatón lévő gombot! Játék közben a felerősített fegyver hangok segítik majd abban, hogy beazonosítsa honnan jönnek az ellenségek, az alacsony késleltetés pedig stabil jelátvitelt biztosít és elnyomja a környezeti zajokat. 

 

 

Kényelem órákon keresztül

A többi vezetékes fejhallgatóval ellentétben az Edifier készüléke támogatja a Bluetooth 5.0-át, valamint kompatibilis az iOS és az Android készülékekkel. A G7 egy hihetetlenül hosszantartó akkumulátorral lett felszerelve, ami 48 órán keresztül is képes működni, amennyiben az RGB világítás ki van kapcsolva. 

 


Vonzó kialakítás

Nem kell majd aggódnia, hogy több órányi viselet után kényelmetlenné válik a fejhallgató! Csupán 270 grammot nyom, a stílusos RGB háttérvilágítás pedig az egyedi hangulatért felelős. A lecsatolható omnidirekcionális mikrofon pedig csökkenti a kellemetlen kültéri zajokat, aminek köszönhetően a beszélgetőpartnerei minden szavát tisztán fogják hallani. 

 

 

Tulajdonságok:

Gyártó

Edifier

Modell

G33BT

Bluetooth verziója

5.0

Lejátszási idő

Kb. 24 óra (világítással) / Kb. 48 óra (világítás nélkül)

Akkumulátor kapacitása

750 mAh

Töltési idő

Kb. 2 óra

Töltő port

USB-C

Audio bemenetek

Bluetooth/AUX

Frekvencia

20Hz-20kHz

Impedancia

32 Ohm

Érzékenység

100 dB

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles