Edifier W820NB Bluetooth szürke fejhallgató

Edifier W820NB Bluetooth szürke fejhallgató

Márka:EDIFIER
Cikkszám:344172
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 20 583Ft

  • Nettó: 16 207Ft

Edifier W820NB vezeték nélküli fejhallgató

Az Edifier W820NB úgy lett kialakítva, hogy minden felhasználó igényeinek megfeleljen! A többféle mód segítségével a saját igényeire szabhatja a fejhallgatót, a speciálisan kialakított kompozit membrán pedig a fantasztikus hangminőségért felelős! A zajszűrő technológiának köszönhetően nyugodtan telefonálhat, bárhol is jár, valamint kiélvezheti a fejhallgató hosszú működési idejének az előnyeit is, hiszen akár 49 óráig is képes működni!

 

 

Csak Ön és a kedvenc dalai

Tegye fel az új fejhallgatóját és merüljön el a kristálytiszta, részletgazdag hangzás világában. A W820NB Hi-Res igazolást kapott, ami azt jelenti, hogy megfelel a legmagasabb audio követelményeknek. A Hybrid ANC technológia csökkenti a kellemetlen zajokat, ami a titánozott kompozit membránnal kombinálva lehetővé teszi, hogy Önnek csak a zenére kelljen fókuszálnia!

 

 

Telefonáljon kényelmesen, bárhol is van!

A zajszűrő segítségével bárhol kényelmesen telefonálhat: otthon, a munkahelyén, a buszon vagy akár a plázában is. Kapcsolja be a zajszűrő funkciót és mondjon búcsút a kellemetlen zajoknak! Az Edifier-el biztos lehet benne, hogy tökéletesen fogják Önt hallani!

 

 

Kétféle mód

Válassza az elérhető módok közül azt, ami a legjobban megfelel az elvárásainak! Az Ambient Sound móddal úgy hallgathat zenét, hogy közben hallja a környező hangokat is, így biztosan nem marad majd le a repülőtéri közleményekről vagy a kollégái kérdéseiről. A gaming móddal pedig kényelmesen játszhat a kedvenc játékaival: az alacsony késleltetésnek köszönhetően biztosan elkapja majd az ellenségeit!

 

 

A legfontosabb funkciók egy érintésre

Nem kell többé a telefonjáért nyúlnia, ahhoz, hogy állítson a hangerőn vagy továbbléptessen egy dalt. A fejhallgató praktikus gombokkal lett felszerelve, ami kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz és beállításokhoz: állíthat a hangerőn, leállíthatja vagy elindíthatja a zenéket, fogadhatja a bejövő hívásokat, válthat a dalok között, választhat a módok közül és aktiválhatja a hangasszisztenst is.

 

 

Egyetlen töltés = több órányi zenehallgatás

A fejhallgató egy hosszantartó akkumulátorral lett felszerelve, ami 29 órán keresztül képes üzemelni, vagy akár 49 óráig is, amennyiben kikapcsolja a zajszűrő funkciót! Akár zsinórban nézi a sorozatokat vagy zenét hallgat egy hosszabb út során, az Edifier fejhallgatója nem fogja Önt cserbenhagyni!

 

 

Stílusos kialakítás és kényelem

A fejhallgató magára vonja a figyelmet a modern, minimalista kialakításával, ami minden felhasználót le fog nyűgözni. A W820NB nem csak stílusos, hanem rendkívül kényelmes is! Csupán 220 grammot nyom, így meg sem fogja érezni, amikor viseli. A puha fülpárnák pedig szorosan illenek a fülre, így élvezheti a kényelmet.

 

 

Tulajdonságok:

Márka

Edifier

Modell

W820NB

Szín

Szürke

Bluetooth verziója

5.0

Bluetooth profilok

A2DP, AVRCP, HFP

Támogatott kodekek

AAC, SBC

Hatótávolság

10 m

Működési idő

29 óra (zajszűrő funkció bekapcsolásával)/ 49 óra (zajszűrő funkció kikapcsolásával)

Töltési idő

Kb. 1.5 óra

Bemenet

DC 5V 1A

Frekvencia

20Hz - 40kHz

SPL

91±3dB(A)

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles