Edifier HECATE G2 II fekete gamer headset

Edifier HECATE G2 II fekete gamer headset

Márka:EDIFIER
Cikkszám:344167
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 16 328Ft

  • Nettó: 12 857Ft

Edifier G2 II gamer fejhallgató

Élvezze a dinamikus játékot és ne engedje, hogy meglepjék Önt az ellenségei! Az Edifier G2 II fejhallgató egy 50 mm-es hangszóróval rendelkezik, ami kristálytiszta hangminőséget biztosít. A 7.1 surround hangzás garantálja a hihetetlen élményt, a 6 mm-es mikrofonnal pedig könnyedén kommunikálhat a többiekkel! Ezen kívül az RGB háttérvilágítás egyedi élményt nyújt. 

 

 

Kristálytiszta hangzás

Érezze úgy magát, mintha a kedvenc játékának hőse lenne és merüljön el a játékban. Az újgenerációs NdFeB hangszóró tiszta és részletgazdag hangminőséget biztosít, a lenyűgöző 7.1 surround hangzásnak köszönhetőn pedig könnyedén beazonosíthatja az ellenségeit és megelőzheti a lépéseiket. Az Edifier G2 II-vel könnyedén elindulhat a győzelem felé!

 

 

A játékosok igényeire fejlesztve

Játsszon addig, ameddig akar, anélkül, hogy elfáradna. A fejhallgató egy jól kigondolt, ergonomikus kialakítást kapott, ráadásul hihetetlenül könnyű és kényelmes. A speciálisan kialakított fülpárnái szorosan illeszkednek a fülre, de elég puhák ahhoz, hogy ne legyenek kényelmetlenek! Amennyiben szükséges, akkor könnyedén leszedheti és megtisztíthatja őket, amivel meghosszabbíthatja az élettartamukat és megelőzheti a rengeteg baktérium szétterjedését. 

 

 

Csúcsminőségű mikrofon

Hogyha szereti az online játékokat, akkor biztosan tudja, hogy mennyire fontos a többi játékossal való kommunikáció. Ahhoz, hogy könnyebben beszélgethessen a játékos társaival, a G2 II egy omnidirekcionális (mindenirányú) mikrofonnal lett felszerelve, ami még zajszűrős is! Az állítható kialakításának köszönhetően pedig könnyedén a kedvére állíthatja. Éppen nincsen rá szüksége? Semmi baj! Bármikor könnyedén eltávolíthatja. 

 

 

RGB háttérvilágítás

Szerezze be a fejhallgatót, ami tökéletesen passzol a stílusához! A G2 II egy színes LED világítással lett felszerelve, aminek az erőteljes fényhatása magára vonzza a figyelmet. Egészítse ki a gamer felszerelését ezzel a stílusos kiegészítővel és élvezze a játékot! Az Edifier-el új rekordokat dönthet meg!

 

 

Kompatibilis a legtöbb eszközzel

Nem számít, hogy milyen eszközön játszik, az Edifier-el mindenhol élvezheti a csúcsminőségű hangzást! A G2 II kompatibilis a legtöbb népszerű eszközzel: nem csak a számítógéppel és laptoppal működik, hanem a PS4 és XBOX konzolokkal is! Kapcsolja be a kedvenc játékát, tegye fel az új fejhallgatóját és döntsön új rekordokat!

 

 

A doboz tartalma

  • Fejhallgató
  • Mikrofon
  • Mikrofon szivacs
  • Felhasználói kézikönyv

Tulajdonságok:

Márka

Edifier

Modell

G2 II

Hangszóró

50mm

Frekvencia

20Hz-20kHz

Érzékenység

98dB

Impedancia

32Ohm

Mikrofon

Omnidirekcionális (mindenirányú)

Súly

266g

Kábel hosszúsága

2.5m

Bemenet

USB

Szín

Fekete

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles