Cooking Simulator PC játékszoftver

Cooking Simulator PC játékszoftver

Márka:PLAYWAY
Cikkszám:213753
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 4 798Ft

  • Nettó: 3 778Ft

COOKING SIMULATOR

Légy egy pazar, mindenféle eszközzel és pulttal felszerelt konyha főnöke, nyiss meg és sajátíts el több, mint 60 receptet, valamint főzz bármit, amihez csak kedved szottyan a több tucat valósághű alapanyagból, mindezt egy csipetnyi valósághű fizikával megszórva.

A konyhádban minden eszközt megtalálsz, amire egy séfnek szüksége lehet. Serpenyők, lábasok, gázállványok, sütők és rengeteg konyhai eszköz, például edények, tányérok, kések, spatulák és keverők! Ezenfelül több, mint 120 alapanyag áll rendelkezésedre a kamrában: húsok, halak, gyümölcsök és zöldségek, valamint tejtermékek és folyadékok, amiknek egy sor fűszerrel és növénnyel adhatsz egy kis extra ízt.

Valósághű főzési élményt. Tetteid megváltoztatják az alapanyagok hőmérsékletét, kinézetét és ízét. Minden mozdulathoz realisztikus fizika párosul, legen az a krumpli felvágása, a steak megfordítása, vagy a leves felforralása. Miután elsajátítottad a főzési mechanikákat és elkezdted felszolgálni ételeidet, észreveszed majd, hogy minden újabb fogással egyre jobb és jobb séffé válsz. 

A Karrier mód egy kulináris utazás a semmiből a mesterszakács címhez, melyben a feladatod, hogy hírnevet szerezz magadnak és éttermednek. Az alapokkal kezdve fokozatosan nyílnak meg előtted az összetettebb fogások, és egyre több vendég keres fel, ahogy folyamatosan nő tapasztalatod és hírneved. A receptek és munkamenetek elsajátítása után különböző perkeket és képességeket is feloldhatsz.

Ha szeretsz inkább nem a szabályok szerint játszani, akkor imádni fogod a Sandbox módot. Minden recepthez és alapanyaghoz hozzáférve készíts el bármit bármiféle nyomás nélkül. Nem is feltétlen kell főznöd. A játék fizikája végtelen számú lehetőséget biztosít. Dobálj késeket darts módjára, állíts fel a vágódeszkákat dominóként, gyújtsd fel az egész konyhát, robbantsd fel a sütőt, és mentsd meg a napot a poroltóval!

A játék dobozában spagettiadagmérő is található!

Jellemzők

  • Karrier és Sandbox módok
  • 60+ recept
  • 120+ valósághű alapanyag
  • Feloldható perkek és képességek
  • Fejlett főzőmechanikák
  • Realisztikus fizika

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles