Microsoft Xbox Series S 512GB fehér játékkonzol

Microsoft Xbox Series S 512GB fehér játékkonzol

Márka:MICROSOFT
Cikkszám:294052
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 146 398Ft

  • Nettó: 115 274Ft
A CSOMAG TARTALMA:
Xbox Series S konzol 512GB tárhellyel
1 db Microsoft Xbox Series X/S fehér vezeték nélküli kontroller
HDMI-kábel
Tápkábel 

A 2020 novemberében érkező Xbox Series S új mércét fog felállítani a konzolok teljesítménye és sebessége terén. Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik a minőséget a magasra emelni és nem elég ennél kevesebb, akkor az Xbox Series S egy igazán neked való játékgép. Az egyedi tervezésű AMD processzor, a nagy sávszélességű memória és a következő generációs félvezető-alapú meghajtó (SSD) révén az Xbox Series S biztosítani fogja azt a hátteret, mellyel elképesztő élményekben lesz részed. Erre a generációra írt több ezer játék az Xbox Series S-en fog a legjobban kinézni, és ott lesz a legjobb játszani vele.

 

Erő, gyorsaság, hihetetlen látvány és magas fokú kompatibilitás, mindez egy kisebb, könnyebb kivitelben, ez az Xbox Series S!

 

A konzol egyedi alakjának köszönhetően most még jobbá vált a hűtés, mely elengedhetetlen az erős és egyedi tervezésű RDNA 2 és Zen 2 processzor számára. A DirectX Raytracingnek köszönhetően olyan képi világ tárul eléd, mint még soha. A konzol képes felskálázni a játékok megjelenítését, így azokat 4K-ban is élvezheted. Nem jelent számára akadályt, hogy 120 fps-el futtasson egy játékot 1080p vagy 1440p felbontás mellett. A konzol 60%-kal kisebb, mint az Xbox Series X. Ez annak is köszönhető, hogy nincs benne optikai meghajtó, így csak digitális játékok játszására alkalmas. A régi játékaidat és kontrollered nyugodtan megtarthatod mert a Series S kompatibilis az összes Xbox One kiegészítővel és vissza felé kompatibilis a régebbi generáció játékaival.

  • Visszafelé kompatibilitás játékokkal és minden Xbox One kiegészítővel
  • Játszd úgy kedvenceidet, ahogy eddig még soha
  • Felskálázott 4K támogatás és 120 fps
  • Gyors betöltési idő
  • Olyan játékokkal játszhatsz rajta megjelenéskor, mint a Crash Bandicoot 4, FIFA 21, Watch Dosg Legion vagy az Assassin's Creed Valhalla
  • NEM TARTALMAZ OPTIKAI MEGHAJTÓT, NEM HASZNÁLHATSZ LEMEZES JÁTÉKOKAT!

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles