Audio-Technica ATH-M20XBT stúdió minőségű Bluetooth fejhallgató

Audio-Technica ATH-M20XBT stúdió minőségű Bluetooth fejhallgató

Márka:AUDIO-TECHNICA
Cikkszám:351347
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 40 779Ft

  • Nettó: 32 110Ft
A legkelendőbb M sorozatú vezetékes professzionális stúdió fejhallgatónk által inspirált ATH-M20xBT Bluetooth fejhallgató hihetetlen hallgatási élményt nyújt teljes terjedelmű, HiFi hanggal és kiterjesztett basszussal.
Élvezze a hangminőséget, amely az ATH-M20x vezetékes stúdiómonitor fejhallgatónk élményét tükrözi, bárhová is megy!

•Az ATH-M20xBT többpontos párosítási képessége lehetővé teszi a vezetéknélküli csatlakoztatást két eszközhöz, így optimális multimédiás használatra.
•A vezetéknélküli fejhallgató alacsony késleltetésű móddal is rendelkezik, amely javítja a hang és a videó szinkronicitását a zökkenőmentes streamelés és játék érdekében.
Az Audio-Technica fül feletti fejhallgatói kiváló hangszigetelésről gondoskodnak hangos környezetben.
•A modern kialakítást és a kiváló minőségű anyagokat ötvöző ATH-M20xBT ideális hallgatási élményt nyújt azok számára, akiknek a hang a fontos.
•Az ATH-M20xBT fejhallgatók akár 60 órányi folyamatos használatot biztosítanak egy teljes feltöltéssel, és akár 3 óra használatot 10 perces gyorstöltéssel (USB-C csatlakozáson keresztül).
•A fejhallgató könnyen kezelhető a bal oldali kagylóba épített mikrofonnal és gombokkal a hívások, a zenelejátszás és a hangerő-szabályozás kényelmes kezelése érdekében.
•Egy 1,2 m-es (3,9“) kábelt is tartalmaz, így szükség esetén az ATH-M20Xbt szokásos vezetékes fejhallgatóként használható.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles