Audio-Technica AT-LP3XBTWH automata szíjhatásos fehér Bluetooth/bakelit lemezjátszó

Audio-Technica AT-LP3XBTWH automata szíjhatásos fehér Bluetooth/bakelit lemezjátszó

Márka:AUDIO-TECHNICA
Cikkszám:362025
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 146 306Ft

  • Nettó: 115 201Ft

Az AT-LP3XBTWH egy teljesen automatikus lemezjátszó, amit arra terveztünk, hogy Bluetooth®-technológia használatával kiemelkedő analóg hangzást tudjon biztosítani. 

A Bluetooth® lemezjátszó elhozza az analóg hangzás tisztaságát és melegségét a digitális generációk számára: a vinil lemezek összes előnyét megtartva hozza el a fejlett csatlakoztathatóság kényelmét. Élvezze ki, hogy egy gombnyomással csatlakoztathatja legújabb Bluetooth® hangszóróját vagy fejhallgatóját - az analóg hangzás élménye itt kezdődik.

Az Audio-Technica LP3XBT lemezjátszója, 60 év hi-fi tervezését ötvözi a legújabb Bluetooth®-technológia előnyeivel, ezek eredményeként pedig úttörő funkciókat biztosít Önnek, miközben az évtizedek tapasztalatából is merít. Élvezze ki a hagyományokra épülő, de egyben a modern hallgatóság igényeit is szem előtt tartó lemezjátszó előnyeit. 

Az Audio-Technica lemezjátszó funkciói közé tartozik a teljesen automatikus működés, az előerősítő, az univerzális fej és a cserélhető lemezjátszótű. Az eszköz beállítása és használata egyszerű, ezért ideális választás lehet a kezdők, illetve a hallgatási élményüket fejleszteni kívánó felhasználók részére. Játsszon le 33 és 45 RPM-es felvételeket a saját ízlése szerint, és kísérletezzen különböző tűkkel, miközben felfedezi saját ízlését a hangzás terén. 

A beépített Bluetooth®-technológia segítségével rugalmasan, gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja lemezjátszóját függetlenül attól, hogy hol van, és hogyan kívánja élvezni a vinil élményét. Kiváló, magas hanghűségű zenehallgatási élményre számíthat függetlenül attól, hogy hangszórókkal párosítja az LP3XBT lejátszót és aláfestő zenét játszik egy baráti összejövetelen, vagy egy Audio-Technica fejhallgatón keresztül hallgat zenét. 

 

  • Teljesen automatikus, szíjhajtású működés két sebességgel: 33-1/3, 45 ford./perc
  • HiFi hangminőség Bluetooth vezeték nélküli technológiával
  • Vezeték nélkül csatlakozik hangszórókhoz és más Bluetooth vezeték nélküli technológiával felszerelt eszközökhöz vagy a mellékelt kettős RCA kimeneti kábelen keresztül vezetékes audiorendszerekhez és tápellátású hangszórókhoz
  • Az AT-VM95C hangszedő kompatibilis bármely VM95 sorozatú cserélhető tűvel, így a lehetőségek széles választékát kínálja minden költségvetéshez és alkalmazáshoz
  • Kompatibilis a Qualcomm® aptX™ audio-kodekkel
  • Kiegyensúlyozott, egyenes hangkar hidraulikusan csillapított emelővezérléssel és támasztékkal
  • Tartalmazza az AT-HS3 univerzális hangszedőfejet
  • Beépített kapcsolható phono/line előerősítő levehető, földelő vezetékes kettős RCA kimeneti kábellel
  • Rezgéscsillapító, öntött alumínium tányér filclappal
  • Csillapított alapszerkezet a csökkentett alacsony frekvenciájú visszacsatolási hatás érdekében
  • Mellékelt tartozékok: levehető RCA kimeneti kábel (kettős RCA dugaszról kettős RCA dugaszra földeléssel), 45 ford./perc adapter, eltávolítható csuklós porvédő és levehető tápkábel
  • Kapható feketében (AT-LP3XBTBK) és fehérben (AT-LP3XBTWH)

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles