LAMAX X9.1 Naos 4K Full HD 12 MP 2" TFT LCD kijelző Wifi akciókamera

LAMAX X9.1 Naos 4K Full HD 12 MP 2" TFT LCD kijelző Wifi akciókamera

Márka:LAMAX
Cikkszám:349398
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 52 671Ft

  • Nettó: 41 473Ft
LAMAX X9.1 – Minden egyes pixel szórakozás

Mutasd meg 4K-ban a világnak, hogyan élsz. Nem számít, hogy éppen csak ismerkedsz az akció videók készítésével, vagy már van egy népszerű online csatornád. A LAMAX X9.1-gyel egyszerre teszel szert mindenre, amire szükséged van a forgatáshoz, beleértve több tonna hasznos tartozékot is. Fejezd ki a kreativitásodat a szuper slowmotion üzemmódnak, valamint a lenyűgöző timelapse felvételeknek köszönhetően. És a víz? Elég csak tokba helyezni a kamerát, és máris akár 40 méter mélyre is merülhetsz vele. Ezután a kamerával rögzített összes anyagot pár kattintással áthelyezed Wi-Fi segítségével a LAMAX Hi Cam alkalmazásba.

A főszerepben - te
Ne felejtsd el a kirándulásaiddal kapcsolatos emlékeket és az élményeidet. A LAMAX X9.1-gyel minden másodpercet újra átélhetsz azok társaságban is, akik nem jutottak el veled a helyszínre. Élvezd a másodpercenkénti 30 db 4K minőségű képkockát, vagy a 60 fps Full HD-t. Akár 12 MPx felbontással fotózd a világ szépségét, és a videóidat a kártyán sok helyet megtakarító, legmodernebb H.265 kodekbe mentsd el. Egyszerűen ugorj ki a komfort zónádból, és láss neki olyan tevékenységeknek, amelyeket megéri felvenni.

Pontosan olyan felvételek, amilyenekre vágysz
A minőségi chip maximum részlettel ruház fel minden framet. A szuper 2" LCD kijelzőn egy pillanat alatt megtekinteted a videókat. És főleg már maga a forgatás alatt tudni fogod, hogy a legjobb szögből veszed-e az egész jelenetet. A beépített giroszkóp és a hattengelyes optikai stabilizáció (OIS) ezen kívül segít a smooth és nyugodt felvételek elkészítésében. Az egyszerű magyar nyelvű menü pedig már csak egy bónusz, hogy még könnyebb legyen módosítani az expozíciót és a kamera további beállításait.

A kamerát a tartozékok és az akku teszi
Maga a LAMAX X9.1 szuper. Ami azonban tényleg kiemelkedővé varázsolja, az a hozzá mellékelt tartozékok szinte végtelen sora. Például a távirányító, amely segítségével a hüvelykujjadat távolról is a kioldón tarthatod. Vagy a legkülönbözőbb tartók, amelyek segítségével szinte bármire ráfogatható. Egyszerűen elég csak kihúzni a dobozból, és máris bemutatkozhatsz. A cserélhető akku egyszeri feltöltéssel 90 percnyi anyag leforgatására alkalmas. Így nem kell a konnektor mellet várakoznod, elég egy tartalék akkut beszerezni, és cserélgetni őket.

4K/30 képkocka
Maximális flow mellett élvezd a maximális részleteket. A 30 fps-nek köszönhetően a videód nem slideshow, hanem csúcsminőségű lesz.

Full HD/60 képkocka
Még nagyobb felvétel-készítési sebesség? Semmi gond! Full HD-ben akár 2x lelassított slowmotion videót is készíthetsz. A HD akár 120 képkockát, valamint négyszeres lassítást is kínál.

Karkötő-távirányító
Vedd fel a kezedre, és indulj! A karkötő formájú távirányító továbbítja a fontos utasításokat, és megkönnyíti az életedet.

Modern H.265 kodek
A videofelvétel maximális minőségének megőrzése mellett segít helyet megtakarítani a kártyán.

Komplex tartozékskála
Tartók, konzolok, tokok és még sok más segédeszköz, amelyekkel az akciófelvételek készítése gyerekjáték.

Tökéletes slowmotion
Full HD-ben akár kétszer lelassított slowmotion videofelvételt is készíthetsz. A nagy felvétel-készítési frekvenciának a felvétel tökéletesen megakadás mentes. HD felbontásban pedig akár 4x lassításra is lehetőség nyílik.

Maximális tartósság
Egy outdoor kamerának sokat ki kell bírnia. A mi kameránk minden nehézséggel megbirkózik. Tokba helyezve akár 40 méter mélyre is lemerülhetsz vele.

Szuper képek
Az utolsó részletig rögzíts minden pillanatot. A 12 MPx felbontással borotvaéles képeket kapsz.

HDR
Élesd átmenet fény és árnyék között? A High Dynamic Range (HDR) technológiának köszönhetően ez semmilyen problémát nem jelent. A kamera automatikusan több különböző expozíciós értékű fényképet készít, majd egybe olvasztja őket.

Kíváló minőségű hangfelvétel a vízálló tokban
A jó minőségű mikrofon és újonnan tervezett tok lehetővé teszi, hogy a X9.1 tökéletes és tiszta hangfelvételt készítsen mind a vízállótokban, mind pedig védtelenül az állványokon, tripodokon.

WiFi kapcsolodás és Okostelefonnal írányítás
A kamera beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztatható telefonhoz, vagy tablethez. A mobilapplikáció használatával, a kamera távolról is beállítható, és vezérelhető, megtekinthető az élőkép, valamint az összes felvétel letölthető a mobiltelefon memóriakártyájára.

Timelapse videó
Szeretnéd megmutatni a barátaidnak a látványos timelaps videóid, anélkül hogy neked kelljen egyénileg összerakni a képeket? Nem probléma. A X9.1 kamerája megcsinálja a Timelaps felvételt. A beállítások lehetővé teszik, hogy kiválasszuk a megfelelő intervallumot a fotók készítése közt.

Sorozatfelvétel
Nyomja le az exponáló gombot és csináljon akár 15 képből álló sorozatfelvételt.

Kézi beállítás
A profik tudják, hogy néha nem árt a beállításokon egy kis finomhangolást elvégezni, hogy elérjük a kívánt eredményt. Amikor a felvétel közben rosszak a fényviszonyok, akkor kézileg beállíthatjuk az expoziciót, az ISO-t, az élességet és a fehéregyensúlyt, valamint különböző színszűrőket.

Magyar menu
A többnyelvű kézikönyv mellett a kamera ajánlat magyar nyelven is elérhető.


Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles