LAMAX T4 Full HD autós menetrögzítő kamera

LAMAX T4 Full HD autós menetrögzítő kamera

Márka:LAMAX
Cikkszám:349403
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 959Ft

  • Nettó: 22 802Ft
LAMAX T4 - Védi mind a kezdőket, mind a matadorokat
Nem számít, hogy az első autójába veszi a kamerát, vagy már több százezer kilométert levezetett - a LAMAX T4 nyugalmat és biztonságot kölcsönöz Önnek a volán mögött. A legfontosabb jellemzők most még jobbak. Az éles Full HD videó éjjel és nappal rögzíti a rendszámtáblákat és az egyéb lényeges részleteket. A láthatatlan dizájn és a kis méretek biztosítják, hogy a kamera szinte láthatatlan legyen, és a szuperkondenzátornak köszönhetően nem kell többé aggódnia az akku élettartama miatt. Erősítse a kamerát a mágneses tartóba, amely még kátyús úton is megbízhatóan megtartja, és vágjon neki biztonságosan az útnak.

NINCS TÖBBÉ "KI A HIBÁS "
Autós kamera használata esetén egyértelmű a baleset oka. A LAMAX T4 mindent rögzít, ami Ön előtt történik. Valaki szándékosan befékezett Ön előtt? Full HD videóban a rendszám teljesen világos, így zsebben van a bizonyíték. Nem kapott elsőbbséget? A 140° látószögű lencse megfelelő szögben lát oldalra, hogy egyértelmű legyen, honnan érkezett a figyelmetlen sofőr. A másodpercenként 30 képkocka tökéletesen zökkenőmentes felvételt garantál.

AKKU ÉS NEMKÍVÁNATOS FIGYELEMFELKELTÉS NÉLKÜL
Az akkuk az autós kamerák legproblematikusabb részei. Sem a nagy nyári meleg és a közvetlen napfény, sem a téli fagy és a folyamatosan bekapcsolt állapot nem tesz jót nekik. Ezért a LAMAX T4-ben modern szuperkondenzátorra cseréltük, amely nem törődik az időjárással, éppen ellenkezőleg, megállás nélküli csatlakozásra szorul, és sokszorosan tovább bírja. Ezen felül helyet takarít meg, mivel a kamera kisméretű, nem feltűnő, és elfér a visszapillantó tükör mögött vagy az üveg felső szélénél. Szerkezeti kialakításának köszönhetően nem használható autóbuszok vagy teherautók függőleges ablakain, de a személygépkocsikban igazán otthon lesz.

TARTÓ MAGYAR KÖZUTAKRA
A göröngyös utak sem hozzák ki a LAMAX T4-et a sodrából. A kamerát egy új mágneses tartóval szereltük fel, amely úgy rögzíti, mintha oda lenne szögezve. Az extra erős rögzítés érdekében egy zárral is rendelkezik, így Ön akkor is nyugodt maradhat, ha a kocsival kátyúba hajt. Ezután az egész utat visszanézheti a kiváló minőségű 1,5"-os kijelzőn, amellyel gyerekjáték a beállítások megváltoztatása és a felvételek megtekintése. A kamerához GPS-tartó is vásárolható a kamerával, amely a videófelvétel keretén belül további hasznos adatokat is rögzít az esetleges viták esetére.
Tulajdonságok
SZUPERKONDENZÁTOR
A szuperkondenzátor kiválóan megbirkózik a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokkal, és sokkal hosszabb az élettartama, mint az akkumulátornak.

MÉG JOBB MÁGNESES TARTÓ
Az erős mágnessel és ütközővel ellátott tartó a lehető leggyorsabb felszerelést biztosítja egyúttal maximális biztonság kíséretében. Egyszerűen megragadja a kamerát, és nem engedi el - még kátyús úton sem.

TOVÁBBI GPS
Az opcionális GPS-tartó még hitelesebbé teszi az esetleges bizonyítékokat Rögzíti az autó helyzetét és pillanatnyi sebességét, így egyértelmű lesz, hogy Ön az előírásoknak megfelelően haladt.

AKÁR 64 GB-OS KÁRTYA TÁMOGATÁS
A régi és felesleges felvételek ugyan automatikusan törlődnek, de továbbra is hasznos, ha minden felvételre van elegendő hely.

INTUITÍV VEZÉRLÉS 1,5" KIJELZŐ SEGÍTSÉGÉVEL
A kamera menüje teljes egészében magyar nyelvű, és a nagy fényerejű 1,5“ collos IPS kijelzőnek, valamint a 4 gombnak köszönhetően könnyedén vezérelhető. Egészen egyszerűen élvezni fogja a használatát.

ADAPTER EXTRA USB-VEL
Töltéshez (pl. telefon) a csomagban egy autós cigarettagyújtó-adaptert küldünk Önnek extra USB-porttal.

MAGYAR NYELVŰ VEZÉRLÉS
A teljes menü magyar nyelvű, így mindenki tudja kezelni. További nyelvi változatok is rendelkezésre állnak.

FULLHD VIDEO
A kiváló minőségű, nagy felbontású videófelvétel garantálja, hogy még az olyan kisméretű tárgyak is jól olvashatók, mint a rendszámok, közlekedési táblák, stb. Ezért a felvételt bizonyítékként használhatja.

WDR
A WDR fények és árnyékok éles váltakozása esetén a felvétel minőségét javító széles dinamikatartomány rövidítése. Biztosítja, hogy a kamerát ne vakítsa el se éjszaka a szembejövő autó, se egy alagút kijárata.

G-ÉRZÉKELŐ
A G-szenzor rendkívül érzékeny, a másodperc tört része alatt érzékeli az esetleges ütközést, és megvédi a felvételt a felülírással szemben. A bizonyítékok így az Ön zsebében maradnak.

140° LÁTÓSZÖG
A lencse mindent felvesz, ami előtte 140°-os szögben történik. Ez elegendő az Ön menetsávjának, az ellenkező menetirányú sávnak és a környező területnek a rögzítéséhez, ugyanakkor a rögzített tárgyak a feltételen nem torzulnak.


HUROKFELVÉTEL
Az autós kamera saját maga gondoskodik az elegendő szabad helyről, és a videókat hurokfelvételként rögzíti. Valahányszor a memóriakártya megtelik, a legrégebbi és már feleslegessé vált videókat ezután automatikusan újak váltják fel. Nem kell foglalkoznia semmivel.



Műszaki adatok

Első kamera videó felbontás FullHD (1920 × 1080) @ 30FPS
Látószög 140 °
Videó formátum MOV, H.264 tömörítés
Hang Beépített mikrofon egygombos kikapcsolással
Képernyő mérete 1,5 "
Memória Akár 64 GB micro SD kártya
Csatlakoztathatóság Mini USB
Tartó Mágneses 3M matricával
Funkciók WDR, felvételvédelem (ütközés/gomb esetén), automatikus felvétel-lejátszás, G-szenzor érzékenység beállítással, hurokfelvétel rögzítés, képernyővédő, járművezető neve a videóban, gombhangok kikapcsolás opcióval, kiegészítő GPS-tartó videón belüli adatmegjelenítési lehetőséggel (idő és dátum, sebesség és koordináták), PC alkalmazás helyzetmegjelenítéssel
A menü nyelvei Angol, Német, Cseh, Szlovák, Lengyel, Magyar
Tápellátás Szuperkondenzátor
Méretek 52 × 46 × 40 mm

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles