LAMAX X7.1 Naos 2,7K Full HD 170 fokos látószög 16 MP 2" TFT LCD kijelző Wifi akciókamera

LAMAX X7.1 Naos 2,7K Full HD 170 fokos látószög 16 MP 2" TFT LCD kijelző Wifi akciókamera

Márka:LAMAX
Cikkszám:349397
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 35 858Ft

  • Nettó: 28 235Ft
A LAMAX X7.1 Naos akciókamera végre azt a minőséget hozza el Önnek, ami akár a mozivásznon is megállja a helyét. Az X7.1 Naos kristálytiszta, és tűéles képminőséget garantál, az akár natív 2.7K felbontás révén. Ez a szabványos HD minőség 4x-ese. A time-lapse felvételekhez többé nem szükséges utómunkát végezni a rögzített anyagon, és a látvány 4K felbontással még inkább rabul ejtő.
Ne szalasszon el többé egyetlen lehetőséget sem! Csak nyomja meg az exponálás gombot. A sorozatkép funkció segítségével akár egy akrobatikus mozdulatsort is megörökíthet, a lassított felvétel funkcióval pedig akár egyesével meg is számolhatja a vízbeugrás pillanatakor szétfröccsenő vízcseppeket.
A LAMAX X7.1 Naos által nyújtott lehetőségek tárháza végtelen. Az alapcsomag 23 különböző tartozékból áll ami azt jelenti, hogy a kamerát gyakorlatilag bárhova, és akárhova is rögzítheti, legyen szó akár a kerékpár kormányáról, bukósisakról, vagy kiskedvence nyakörvéről. A rázkódásvédett tok 30 méterig vízálló, ami lehetővé teszi vízalatti felvételek rögzítését is. Használja a távvezérlős karkötőt vagy a mobilapplikácót a felvétel indításához, ha a kamerát nehezen hozzáférhető helyre rögzítette.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles