LAMAX W9.1 4K akciókamera

LAMAX W9.1 4K akciókamera

Márka:LAMAX
Cikkszám:349395
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 82 932Ft

  • Nettó: 65 300Ft
LAMAX W9.1 - Soha többé nem maradsz le a képről

Mutasd meg mindenkinek 4K-ban, hogy már megint milyen őrültséget csináltál. Nyomás az adrenalin-töltet után, és vidd magaddal a LAMAX W9.1-et. Függetlenül attól, hogy a hegyekben, a tengeren vagy a házatok mögötti skate parkban vagy, a 1,4" elülső és a 2" hátsó kijelzővel az egész jelenetet non-stop ellenőrizheted. Selfiek esetén már soha többé nem vágod le a fejedet, és minden esemény nagyszerűen meg lesz komponálva. A robusztus kialakítású kamera 12 méterig vízálló, így tok nélkül is belevetheted magad a hullámokba, illetve lemerülhetsz a felszín alá. Ne várj semmire, egy sor tartozék segít, hogy mielőbb elkezd.


Kalandozás 4K-ban
Lepd meg a többieket egy luxus színvonalú videóval, és mutatkozz be. A kamera 60 fps mellett 4K felvételeket készít. Full HD esetén a képkockák száma 120, így akár négyszeresen is lelassíthatod a felvételt, miközben az továbbra is teljesen szaggatásmentes lesz. A rázkódásokat kisimítja a javított MAXsmooth stabilizálás, úgyhogy még a bringázás vagy a gördeszkázás is szuper jól néz majd ki. A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően a fényképek és videók áthúzása csak egy percet vesz igénybe, és azonnal továbbíthatod őket online.

Hagyd áramolni a kreativitást
A LAMAX W9.1 az első számú társad mindenhol ott, ahol nincs értelme mobillal forgatni. A rengeteg tartozéknak és az intelligens funkcióknak köszönhetően mindened megvan, amire csak a felvételkészítés során vágyhatsz. Emeld ki a mozgást a cinematikus slowmotion felvétel segítségével, a hatásos time-lapse funkció segítségével segíts rá egy kis dinamikával, vagy gyorsítsd fel a felvételt. A kamera mindenről gondoskodik, semmilyen szerkesztési képességekre nincs szükséged. Ezenkívül a nagy fényerejű, 2” érintőképernyő leegyszerűsíti az egész vezérlést, és a távirányítónak vagy a WiFi-nek köszönhetően a felvételkészítést úgy is elindíthatod, hogy éppen nem éred el a kamerát.

Rögzíts többet
Ne vesztegesd az idődet, vízálló képességnek köszönhetően a tok nélküli kamerával akár 12 méter mélyre is lemerülhetsz. A legjobb minőségben rögzítsd a víz alatti életet - a LAMAX W9.1 akár 20 Mpx felbontással fényképezhet. A halszemhatás csökkentésével az egyetlen halszem a mögötted lévő cápáé lesz. A víz alatt ugyan nem fúj a szél, de a felszín felett minden bizonnyal értékelni fogod az intelligens szélzaj-csökkentő funkciót, amely finomra hangolja neked a hangot.
Tulajdonságok
Első és hátsó kijelző
A LAMAX W9.1 kamerával mindig azt láthatod, amit fényképezel. A hátsó 2" érintőkijelző segít a funkciók beállításában. Az elülső 1,4“ képernyő pedig gondoskodik arról, hogy saját magad filmezésekor vagy fényképezésekor ne maradj le a képről.

Tok nélkül is vízálló
Ne töltsd az idődet tokok szerelésével. A robusztus kialakítású kamera vízálló kivitelű, így akár 12 méteres mélységbe is lemerülhetsz vele. A csomagolásban található tokkal akár 40 méterig.

Új MAXsmooth stabilizálás
A MAXsmooth stabilizáció akár az agresszív gördeszkázást vagy bringázást is kisimítja. Merülj el az eseményekben, majd élvezd őket újra otthonodban egy tökéletesen smooth videóval.

Csúcsminőségű 4K
Rögzítsd az utazásaid legkisebb részleteit is. Tökéletesen szaggatásmentes 4K 60 fps képkocka sebességgel. 120 fps Full HD, a HD pedig akár 240 fps.


Extra kiegészítők
A dobozban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a felvételkészítéshez - a távirányítónak köszönhetően semmi sem korlátozhatja a kreativitásodat, a rögzítőknek köszönhetően a kamerát könnyedén rákattinthatod például a sisakra. A mini tripod praktikus állványként és/vagy tartóként szolgálhat.

2 óra egyetlen töltéssel
Full HD módban a kamera két órán át képes a felvételkészítésre.

Kreatív módok
Használj olyan módokat, mint a slowmotion, a timelapse, a gyorsított videó vagy hosszabb expozíció, és készíts olyan felvételeket, amelyekre büszke leszel. A funkciók automatikusak, így nincs szükséged semmilyen korábbi filmszerkesztő tapasztalatra.

Oszd meg a hálón
A beépített Wi-Fi-nek és a mobiltelefonra letöltött alkalmazásnak köszönhetően gyorsan, kábel nélkül és bárhol letöltheted a videókat és a fényképeket. Azonnal meg is szerkesztheted őket, és továbbíthatod a követőidnek.

Tetszés szerint vezéreld
Az érintőképernyő segítségével végzett vezérlés maximálisan egyszerű, és ha a kamera éppen tokban van, vagy a kezedre kesztyűt húztál, használhatod a gombokat is. A kamera magyarul és sok más nyelven beszél, elég csupán beállítani az általad preferáltat.

20 Mpx fényképek
Kamera mellett egy igazán nagyszerű fényképezőgép is van a zsebedben. A színeket kiválóan visszaadó éles fényképek felbontása akár 20 MPx is lehet. Mi több, a halszem korrekcióval elkerülhető a torzítás.



A csomagolás tartalma
LAMAX W9.1 akciókamera
Vízálló tok - akár 40 m-ig használható
Vízálló távirányító
Mini tripod
Akku
2× öntapadó tartó - sima felületre történő felszereléshez (sisak, motorháztető)
Fast plug-in - gyors bepattintáshoz a tartóba
J-mount - gyors bekattintás kiemeléssel
Csőfogó - például kormányra szereléshez
3-axis connector - tetszőleges irányú rögzítéshez
Rögzítő kötések - tetszőleges helyre rögzítéshez
2× 3M matrica - az öntapadós tartó újbóli rögzítéséhez
Összehúzó acélhuzal - biztos rögzítéséhez
Állvány adapter
Állvány szűkítő
Mikro USB-kábel - kameratöltéshez
Mikroszálas törlőkendő
Használati és biztonsági útmutató

Paraméterek

LCD 2" érintő TFT LCD
Elülső 1.4" TFT LCD
Vízállóság vízálló tok nélkül akár 12 méterig
akár 40 m vízálló tokban
Videó felbontás 4K –3840×2160 60 fps (interpolált)
4K –3840×2160 30 fps (natív)
30 fps esetén 2.7K – 2704×1520
1080p – 1920×1080 akár 120 fps
240 fps esetén 720p - 1280×720
Videó formátum MOV formátum, H.264 tömörítés
Fénykép formátum JPG
Fénykép felbontás akár 20MPx
Memória Akár 128 GB Micro SD (minimális sebesség UHS-I U3)
Csatlakoztathatóság WiFi, micro USB, micro HDMI
Akku kapacitás 1350 mAh
Akku élettartam 120 perc (1080p videofelvétel esetén)
Méretek 64 × 42 × 32 mm
Súly 127 g
Funkciók MAXsmooth stabilizálás, WiFi, automatikus time-lapse, lassított videó, gyorsított videó, halszem korrekció, időzítő, hosszú expozíció, szélzaj csökkentés, ciklikus felvétel-készítés, kézi expozíció-beállítás, videó színbeállítás, magyar menü, hálózat frekvencia beállítása, kreatív módok, dátum és idő videóban, automatikus kikapcsolás, bekapcsolás utáni automatikus felvételkészítés, képernyővédő
Kompatibilis tartozékok Standard akciókamera tartozékok, 1/4" állványcsavaros kiegészítők


Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles