Thrustmaster 2960846 TM HOTAS MAGNETIC BASE for HOTAS WARTHOG mágneses alap

Thrustmaster 2960846 TM HOTAS MAGNETIC BASE for HOTAS WARTHOG mágneses alap

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340632
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 53 163Ft

  • Nettó: 41 861Ft

     

Különleges 10. évfordulós kiadás

 

A HOTAS Warthog repülő irányítókar híres mágneses alapja a megjelenésének a 10. évfordulóját ünnepli! A Thrustmaster büszkén mutatja be a mágneses alapnak az először külön is elérhető változatát, melyre egy különleges logó is került, hogy megkoronázza az alkalmat.

 

Eszméletlenül valósághű, precíz alap

 

Élvezd a H.E.A.R.T (Hall Effect AccuRate Technology) rendszer nyújtotta hihetetlen 16-bites precizitást (65,536 x 65,536 értékek), mindenféle tengely nélkül.

 

A Thrustmaster repülés szimulációs termékcsalád tagja

 

A HOTAS Magnetic Base a repülés szimulációs kiegészítők egyik tagja, melyet többféle módon és többféle kiegészítővel is lehet használni: a teljes termékcsalád a következőket tartalmazza: a HOTAS Warthog irányítókart, HOTAS Warthog Dual Throttles, TPR oldalkormányt és MFD (Multi-Functional Display) pilótafülke paneleket (mindegyik külön kapható).

 

Speciális T.A.R.G.E.T programozó szoftver PC-re

 

A HOTAS Warthog botkormány halálos fegyvere a T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor): ez a hatékony programcsomag lehetővé teszi a Thrustmaster kontrollerek tesztelését, beállítását és programozását.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles