The SIMS 4 Seasons PC játékszoftver

The SIMS 4 Seasons PC játékszoftver

Márka:ELECTRONIC ARTS
Cikkszám:175880
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 12 267Ft

  • Nettó: 9 659Ft

Hozd ki a legtöbbet az időjárás adta lehetőségekből a fagyos hóesésektől a tikkasztó forróságig, minden világ más és más éghajlatán át. Varázsolj téli csodát jégkorcsolyázással, barátkozz össze a mágikus madárijesztővel az szüreten, oszd meg tavaszi jókedvedet egy zápor közben másokkal, vagy rendezz egy nyári medencés built! Hívd össze a családot és a barátokat egy hagyományos ünneplésre ajándékokkal és különleges vendégekkel! Tartsd simed melegen vagy épp hűsítsd le az időjárásnak megfelelően a legújabb öltözékekkel! Kezdj bele virágzó kertészeti karrierbe botanikusként vagy virágkötőként!

 

ÚJDONSÁGOK

  • Éld át a változó időjárás örömeit és viszontagságait – A négy izgalmas évszak és a dinamikusan változó időjárás simjeid életének minden részletére hatást gyakorol. Minden világ klímája egyedi és kihat a Simek döntéseire, kapcsolataira, napi tevékenységeire. Urald az elemeket, legyen szó viharok idézéséről, a felhős ég tisztulásáról vagy az évszakok közti ugrálásról!

 

  • Élvezd az ávszakokhoz kötött lehetőségeket – Egész évben más és más elfoglaltsággal várják simedet az évszakok. Építs hósimet a barátaiddal, készíts hóangyalt, vagy mutass be látványos trükköket a korcsolyapályán! Húzz esőkabátot és irány egy tavaszi zápor! Kalandozz a szabadban és szerezz különböző jelvényeket, mint felderítő. Öltöztesd simed a legújabb fürdőruhák egyikébe, hogy lehűljön a kerti locsolóban vagy a gyerekmedencében. Gyűjtsd be az éves méztermést ősszel, játssz a falevelekben vagy a gyerekek készítsenek az ünnepekhez illő ajándékokat.

 

  • Köszöntsd az ünnepeket – Díszítsd fel az otthonodat, és hozd össze simjeidet, hogy közösen meghitt ünnepi hagyományokat teremthessenek. Harangozd be az új évet, romantikázz egy randevún a Szerelem Napján, vagy hívd meg a családot egy jótékony szüreti ünnepélyre. Nézd, ahogy Simjeid visszaszámolják a napokat a Téli Fesztivál előtt, ahol ajándékok találnak gazdára és a Télapó is látogatását teszi. Akár egyedi ünnepeket is létrehozhatsz, és kiválaszthatod, hogyan ünnepeljék a simek.

 

  • Kezdj bele a kertészeti karrierbe – Alkoss gyönyürű virágcsokrokat és fedezd fel a kertészkedést. Virágkötőként rendeléseket teljesíthetsz az egész városban. A tudományosabb beállítottságú Simek botanikussá válhatnak, akik a növényeket tanulmányozzák, szakcikkeket írnak, hírnevet és támogatást szerezhetnek.Fejleszd Simed, hogy új képességekhez, öltözékekhez, valamint berendezési tárgyakhoz juss!

 

JOGI KIEGÉSZÍTÉS

* A TERMÉK AKTIVÁLÁSÁHOZ INTERNETKAPCSOLAT SZÜKSÉGES.

 

*A FUTTATÁSHOZ A THE SIMS 4 ALAPJÁTÉK (KÜLÖN KAPHATÓ) ÉS AZ ÖSSZES JÁTÉKFRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE SZÜKSÉGES. AJÁNLOTT ÁTTEKINTENI A CSOMAG MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNYEIT A www.thesims.com/seasons-faq HONLAPON.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles