PowerA MOGA XP5-i PLUS xCloud/iOS Bluetooth vezeték nélküli fekete kontroller

PowerA MOGA XP5-i PLUS xCloud/iOS Bluetooth vezeték nélküli fekete kontroller

Márka:POWERA
Cikkszám:355671
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 35 584Ft

  • Nettó: 28 019Ft

A MOGA XP5-i Plus Bluetooth kontroller mobilokhoz és felhő alapú játékokhoz iOS operációs rendszerhez igazán új szintre emeli a játékot. Tökéletes kényelmet és irányítást biztosít a játékokhoz iOS eszközökhöz, köztük az iPhone, iPad és Apple TV.

Új játékélmény iOS rendszeren is: játssz iPhone, iPad vagy Apple TV készüléken —a játék kontrollerrel sosem volt még ilyen egyszerű és kényelmes.
Készült az Apple számára: az MFI-minősítéssel tökéletes illik az Apple termékekhez, az XP5-i Plus gyorsan és megbízhatóan csatlakozik. Az állítható klipp kompatibilis az össze jeleneg elterjedt iPhone modellel.
Újra kiosztható gombok a haladó játékosoknak: társíthatod a gombokat kedvenc mozdulataidhoz a gombokkal, amiket játék köszben is társíthatsz.
MOGA Boost: töltsd az iOS eszközt játék alatt is a beépített 3000 mAh akkumulátorral. Csatlakoztasd, tölts és sosem hagysz ki egy izgalmas percet sem a játékban.
Mutasd meg mit tudsz! Gyorsan megoszthatsz mentett képeket, videókat az XP5-i Plus kontrollerrel. Légy büszke a legjobb eredményeidre, vagy a percre, amikor legyőzted a legfőbb ellenséget.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles