Layton`s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires Conspiracy – Deluxe Edition Nintendo Switch játékszoftver

Layton`s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires Conspiracy – Deluxe Edition Nintendo Switch játékszoftver

Márka:NINTENDO
Cikkszám:228720
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 542Ft

  • Nettó: 8 300Ft

A rejtélyek megoldásának szenvedélye úgy tűnik, örökletes! Mivel Layton professzor eltűnt, lányának, Katrielle-nek kell színre lépnie a LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition főszereplőjeként a Nintendo Switch konzolon!


A LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition a híres detektívsorozatot most elhozza a tévéképernyőkre, tökéletes lehetőséget teremtve arra, hogy az önjelölt nyomozópalánták megosszák a szórakozást családjukkal vagy barátaikkal is! Oldjátok meg a fejtörőket otthon vagy menet közben, a gombokkal vagy mozgásérzékelést használva, és segítsetek kinyomozni Katrielle-nek az ügyet, miközben olyan deluxe funkciókat is élvezhettek, mint a feljavított látványvilág és a kifejezetten a Nintendo Switch adottságaihoz igazított, újratervezett rejtvények.

  • Az ügy egyre bonyolódik… A történet azzal veszi kezdetét, hogy Katrielle létrehozza a Layton Nyomozóirodát a Chancer Lane-en, amivel egyfelől szeretné bebizonyítani rátermettségét, másfelől abban reménykedik, az iroda hírének elterjedésével képes lesz eltűnt apja hollétéről is információkat szerezni. Mialatt körbekarikázza biciklijén Londont, és egymás után oldja meg a bonyolultabbnál bonyolultabb ügyeket, Katrielle egy titokzatos küldetésbe is belekeveredik, ami során akaratlanul is felfedezi a milliomosok összeesküvését...
  • Detektívmunka Szerencsére Katrielle nincs teljesen egyedül kalandjai során – a Gressenheller egyetem egy fiatal hallgatója, Ernest Greeves is csatlakozik hozzá mint asszisztense, sőt a csapat hamar háromtagúra bővül, mikor Sherl, a beszélő kutya, Katrielle első kliense is mellészegődik, és hűséges partnerévé válik.
  • Azt hiszem, rájöttem! Gyűjts nyomokat, miközben megoldasz megfejthetetlennek tűnő problémákat, és megtalálod a logikát a teljesen illogikusnak tűnő szituációkban. Minél több fejtörőt oldasz meg, annál közelebb kerülsz az ügyek megoldásához is - de mindig vissza is térhetsz egy-egy régi ügyhöz, és megvizsgálhatod, nem hagytál-e ki valami extra információt!

A Nintendo Switch konzolnak hála az élményt meg is oszthatod másokkal, ha a TV képernyőjén játszol, vagy menetközben. Használd akár a gombokat, akár a mozgásérzékelést, miközben felfedezed környezeted, beszélgetsz a karakterekkel, és rejtvényekbe botlasz, vagy épp elrejtett Segítség érmékbe, amelyek kihúzhatnak a csávából, ha végképp elakadtál. Más különleges érmék, amelyek a helyszíneken bújnak meg, mindenféle öltözetekhez juttathatnak hozzá, így Katrielle a legmenőbb ruhákban oldhatja meg az ügyeket. Minden öltözet, amit megszerzel, saját, speciális rejtvényt is add, ráadásul a Nintendo Switch verzióban több mint 50 új öltözet is helyet kapott az eredeti játékhoz tartozó minden DLC öltözet mellett!

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles