Tesla TSL-PC-PTY010 macskáknak lézerjáték

Tesla TSL-PC-PTY010 macskáknak lézerjáték

Márka:TESLA
Cikkszám:354050
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 13 759Ft

  • Nettó: 10 834Ft

Okos macskajáték vadászösztönnel 

Egy kis lézersugárral ellátott doboz gondoskodik arról, hogy macskája akkor sem fog unatkozni, ha nincs kivel játszani otthon. A mobilalkalmazáson keresztül Ön irányíthatja a lézert, és nézheti, ahogy macskája vadász lesz.

 

A lézer szórakozást nyújt a macskáknak 

Az intelligens lézert arra tervezték, hogy még az otthoni légkörben is felébressze a vadászösztönt. Kis teljesítményének köszönhetően teljesen biztonságos szőrös kedvencei számára is. Vezérelheti és ellenőrizheti egy intelligens alkalmazásból közvetlenül a helyről vagy távolról.

 

3 mód gondoskodik a változatosságról 

Aggaszt, hogy a macska unatkozik otthon egyedül? A beállítások széles skálájának köszönhetően az intelligens belső lézer szórakoztatja, és mindig aktív marad. A kis piros pötty három pályán és három játékmódban futhat végig a falon, így a macskának mindig van mit tennie.

 

Egyszerű beállítás és vezérlés közvetlenül a telefonról 

iOS-re és Androidra elérhető alkalmazásban a játékmódok és a lézer pályája állíthatók be. Az alkalmazásnak köszönhetően a lámpát manuális módba kapcsolhatja, és saját maga irányíthatja a piros pont pályáját közvetlenül a telefonjáról. Kiscicáját saját maga is megtaníthatja, hogy a legjobb vadász legyen.

 

Az unalomnak esélye sincs 

A lézer sima gyorsító funkcióval rendelkezik, így, ha a macska esetleg unatkozna, a fény mozgása simán felgyorsul, és a piros pont utáni vadászat még intenzívebben folytatódik. Ez az interaktív automata játék nemcsak nem unalmas, hanem kiélesíti kedvence érzékszerveit is.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles