LG 50" 50QNED813QA 4K UHD Smart QNED TV

LG 50" 50QNED813QA 4K UHD Smart QNED TV

Márka:LG
Cikkszám:359066
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 309 220Ft

  • Nettó: 243 480Ft

Tapasztalja meg a kvantumpontok és a NanoCell egyesített erejével létrehozott élénk színeket!

 

Dimming Pro
Az LG QNED fényerőszabályzási technológiája mélytanulási algoritmusokkat használ ahhoz, hogy felmérje a tárgyakat és azok adatait elemzésre küldje a háttérvilágítást szabályozó blokkoknak – ezzel élesebb és természetesebb képek jönnek létre, és a holdudvarhatás is minimálisra csökken.

 

Finomhangoljuk a tévézés élményét
Az 5. generációs α7 AI processzor mélytanulási algoritmusokat használ az új magasságokba emelt tévézési élmény érdekében.

 

AI Picture Pro
Az AI Picture Pro technológiával a tökéletes kép elérhetőbb, mint valaha volt. Az optimális részletgazdagság érdekében a továbbfejlesztett AI 4K-s felskálázás és az AI színárnyalat-leképezés javítja a kontrasztot és a felbontást. Mindeközben az elő-és háttér feljavítás, valamint a dinamikusan élénk színek maximálisra növelik a kép mélységét és színvisszaadási képességét, így kiemelkedően életszerű képek jönnek létre.

 

AI Sound Pro
A mélytanulási technológia segítségével a processzor az audió-adatpontokból felismeri a beszédhangot, a hangeffekteket és a hangfrekvenciákat, így optimalizálni tudja a hangot a megtekintett tartalom típusa szerint a még inkább lebilincselő, térbeli hangélmény érdekében.

 

Intelligens, és egyszerűen kezelhető
Ismerje meg, hogy milyen kényelmes lehet a tévézés a személyreszabott ajánlásokkal, riasztásokkal és okoseszköz kezelőfelületekkel.

 

Eszközkompatibilitás
Az Apple Airplay, a HomeKit és még sok egyéb más támogatásával a TV és a hozzá kapcsolódó eszközök gyorsabban és könnyebben vezérelhetők, mint korábban.

 

Sportriasztás
Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad a kedvenc csapatainak nagy híreiről vagy meccseiről még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz is -hiszen a valós idejű értesítések mindig figyelmeztetik Önt a nagy mérkőzéshez kapcsolódó információkról.

 

Saját profil
A család minden tagjának külön, személyre szabható profilt hozhat létre, így mindenki csak azt látja, amit ő szeretne. Élvezze,hogy a TV-je személyre szabott tartalmakat kínál Önnek és gyorsan hozzáférhet a leggyakrabban használt alkalmazásaihoz.

 

Teljesítmény, amely ellopja a show-t!
Élvezze a lélegzetelállító moziélményt a saját otthonában az LG QNED-del!

 

HDR10 Pro
Az LG saját dinamikus színtartomány-technológiája, a HDR 10 Pro, automatikusan állítja a képernyő fényerejét, így a szokásos HDR tartalmak intenzívebb megjelenítésével a képek még tisztábbak és részletesebbek lesznek.

 

FILMMAKER MODE™
A FILMMAKER MODE™ segítségével éppen úgy élvezheti a filmeket, ahogyan azt a rendező megálmodta. Ez az üzemmód megőrzi a színeket, beállításokat és a képkockasebességet, hogy a film eredeti verziója tárulhasson a szeme elé.

 

Játék még nagyobb teljesítménnyel!
Legyen még erőteljesebb játékkonfigurációja egy olyan, magasabb szintű TV-vel, melyet a csúcskategóriás játékok következő generációjához terveztünk.

 

Game Optimizer (Játékoptimalizáló) és Irányítópult
A Game Optimizer (Játékoptimalizáló) minden játékkal kapcsolatos beállítást egyetlen, könnyen kezelhető menüben tesz elérhetővé, miközben az új Game Dashboard-dal (Játékirányító pulttal) gyorsan hozzáférhet az aktuális beállításokhoz.

 

HGiG
Az LG a játékipar legnagyobb neveivel fogott össze, hogy a legújabb HDR játékokat a leginkább valósághű és lebilincselő módon hozhassa el Önnek.

 

4K 120 Hz, ALLM, eARC és VRR
Emelje új szintre a játékot a HDR 2.1 specifikáció szerinti 120 Hz-es 4K felbontással, a változó képfrissítési sebességgel, valamint az ALLM és az eARC technológiákkal, melyek csökkentik a mozgási elmosódást és a szellemképet, így folyamatos, szinkronizált grafikát képesek megjeleníteni nagy felbontásban.

 

Cloud Gaming (Felhőalapú játékok)
Az LG QNED több ezer új játékot hoz el Önnek a beépített GEFORCE Now funkciókkal.

 

AMD FreeSync Premium
Az LG QNED TV-ken az AMD FreeSync Premium technológia támogatásának köszönhetően a gyors játékot minimális szaggatással, akadozással és bemeneti késéssel élvezheti.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles