Mario + Rabbids® Sparks of Hope Nintendo Switch játékszoftver

Mario + Rabbids® Sparks of Hope Nintendo Switch játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:324468
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 428Ft

  • Nettó: 20 022Ft

Mario, Rabbid Peach és barátaik visszatértek, hogy egy kozmikus léptékű új kalandba vágjanak! Cursa, a misztikus és alattomos entitás energiát keres ördögi tervei kivitelezéséhez, azonban ezzel a galaxist káoszba taszítja. Gonosz befolyásával veti rá magát a bolygókra, elkötelezve magát a Sparkok, a Lumas & Rabbidsok fúziójából létrejött különös lények felhabzsolása mellett, elpusztítva mindenkit, aki csak az útjába áll. Ahhoz, hogy megmentsék a Sparkokat és visszahozzák a rendet a galaxisba, Mario és barátai csapatba verődnek a Rabbids hősökkel egy misztikumban és meglepetést tartogató bolygókban bővelkedő kaland során.

 

Csatlakozz hozzájuk, miközben felveszik a harcot Cursával, felfedezve különös helyiekkel és vicces titkokkal teli bolygók egész garmadáját. Járj túl ellenfeleid eszén az innovatív harcrendszernek hála, amely a körökre osztott, taktikus döntéshozást keveri a valósidejű akcióval. Amikor ezen furcsa csapat kombinálja erejét a Sparksok óriási energiájával, bármi történhet - jó és rossz egyaránt!

 

Csak a hősök legextrevagánsabb csapata képes a remény szikráját feltüzelni szerte a galaxisban!

 

A Mario + Rabbids® Sparks of Hope 2022-ben érkezik Nintendo Switch™-re.

 

Jellemzők

 

EGY EXTRAVAGÁNS CSAPAT

  • Találkozz Marióval és a Rabbids-hősökkel és építsd fel álmaid csapatát három hőssel egy olyan, 9 főt tartalmazó repertoárból mely felvonultatja Rabbid Peachet, Luigit, Rabbid Mariót, Princess Peachet és pár váratlan újoncot!
  • Használd ki a hősök különleges képességeit és járj túl még a legerősebb ellenfelek eszén is a csaták során

 

A TAKTIKA TALÁLKOZÁSA AZ AKCIÓVAL

  • Használd hőseid képességeit az innovatív harcrendszerben, amely a körökre osztott taktikát keveri a valós idejű akcióval
  • Irányítsd hőseidet és rohand le ellenfeleid, ugorj társaid fejére, bújj fedezék mögé… és hozz ki mindent a köreidből.
  • Specializáld hőseid a Sparkok használatával. Vesd be az összes egzotikus erőt és eszközt, hogy létrehozd saját stratégiád és helyt állj a lehetetlennel szemben is

EGY PÁRATLAN GALAKTIKUS KALAND

  • Vágj bele egy epikus kalandba a galaxison át űrhajóddal, és hozd vissza a rendet az univerzumba
  • Szabadítsd fel minden planétát Cursa gonosz befolyása alól. Fedezd fel őket, találkozz a helyiekkel, és fedj fel misztikus titkokat
  • Nézz szembe meglepő bossokkal, a Nintendo univerzum ellenfeleivel és a különleges Rabbids-lényekkel a kozmikus küldetésed során!

 

MENTSD MEG A SPARKOKAT ÉS NYERD EL SEGÍTSÉGÜKET & EREJÜKET!

  • Mentsd meg a Lumasok és a Rabbidsok keresztezéséből született, rejtélyes Sparkokat, mielőtt Cursa megkaparintja őket!
  • Használd ki különleges képességeiket és erejüket a csatában: húzz fel energiahálót, vagy küldj a fejükre tűzesőt, hogy előnyhöz juss!
  • Minden Spark egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik. Több tucat Spark található szerte a galaxisban, akiket meg kell mentened, hogy csatlakozzanak kalandodhoz.

 

A Mario + Rabbids® Sparks of Hope csupán a kezdete a kozmikus kalandodnak, a megjelenés után további tartalmak várhatók!

 

MARIO + RABBIDS SPARKS OF HOPE © 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Rabbids,

Sparks of Hope, Ubisoft and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Nintendo properties are licensed to Ubisoft Entertainment by Nintendo. SUPER MARIO characters © Nintendo. Trademarks are property of their respective owners. Nintendo Switch is a trademark of Nintendo

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles