LucidSound LS50X Xbox Series X|S vezeték nélküli Bluetooth gaming headset

LucidSound LS50X Xbox Series X|S vezeték nélküli Bluetooth gaming headset

Márka:LUCIDSOUND
Cikkszám:361662
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 85 730Ft

  • Nettó: 67 504Ft
A LucidSound zászlóshajója, a LS50X Hybrid vezeték nélküli és Bluetooth gaming headset Xbox konzolhoz, amely megvalósítja a tökéletes szaggatásmentes hangzás élményt és beszélgetés a játék közben, valamint egyúttal a Bluetooth kapcsolattal biztosítja a tökéletes vezeték nélküli szabadságot. A legmagasabb minőségű zselés hűtésű fejhallgatónk a kettős zajszűrésű mikrofonokkal és nagy teljesítményű hangszórókkal a legmagasabb szintre emeli az Xbox headset-et.

KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS A SZAGGATÁSMENTES ÉS INTERFERENCIAMENTES VEZETÉK NÉLKÜLI HANGÉLMÉNYHEZ: az LS50X fejlett chipkészlete erős és tiszta vezeték nélküli jeltovábbítást tesz lehetővé még zsúfolt helyen is. Egy mozdulattal kész a beállítás és már mehet is a játék az Xbox-on.
BLUETOOTH STREAMING JÁTÉK KÖZBEN AZ XBOX-ON: csatlakozz és használd a Bluetooth eszközöket Xbox-on játék közben. Játssz le zenét a játék közben, használhatsz csapatok közti chat applikációt a PC-n és felvehetsz hívásokat is a játék megszakítása nélkül.
KÉNYELEMRE TERVEZVE: különleges kényelem a hosszú játékmenetek alatt is a puha, zselé hűtéses memóriahabos kialakítással és rugalmas könnyű kerettel. A nagy méretű fülhallgatók tökéletesen és kényelmesen illeszkednek és nem zavarnak nyakba téve sem a meccsek között.
EGYEDILEG ÁLLÍTHATÓ AUDIO: az 50mm-es hangszóró 5 különféle egyedi ekvalizátor móddal rendelkezik és hi-fi sztereo és surround hanzást biztosít az Xbox konzolhoz és a Windows Sonic-hoz.
KRISTÁLYTISZTA CHAT KÉT MIKROFONNAL: a rugalmas mikrofonkar bármerre fordítható és a játék közben a helyén is marad. Ha nincs rá szükség, akkor el is távolítható és ekkor a beépített mikrofon veszi át a feladatát a játékban, telefonhívásokhoz és a chat alatt. Minkét megoldás támogatja a zajszűrést és a visszahang eltávolítást.
PRÉMIUM DESIGN: rugalmas keret és tartós fém csatlakozók a hoszú élettartamért. Vidd magaddal bárhová a kényelmes és praktikus hordozó tokkal, amelyben egy kallékeket tartalmazó zseb is helyet kapott.
ÁTGONDOLT ELHELYEZÉSŰ VEZÉRLŐK: a hangerőt és a csetelést könnyen vezérelheted anélkül, hogy kiesnél a koncentrációból játék közben a fejhallgatón elhelyezett gyorsvezérlőkkel.
MICROSOFT MINŐSÍTÉS: hivatalos Xbox licensztermék és kompatibilis az Xbox Series X|S konzollal.
21 ÓRÁS AKKUMULÁTOR: az újratölthető akkumulátor akár 21 órát is bír egy töltéssel.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles