Logitech Rally Speaker kiegészítő hangszóró

Logitech Rally Speaker kiegészítő hangszóró

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258256
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 105 019Ft

  • Nettó: 82 692Ft

ERŐTELJES ÉS TISZTA BESZÉDHANG

A Logitech Rally rendszert egy második hangszóróval kiegészítve kristálytiszta hangátvitelt biztosíthat a nagy helyiségekben. A torzítást, vágást és rezgést gyakorlatilag kiiktató RightSound™ technológiákkal a Rally hangszóró érthetővé teszi a beszédet, ugyanakkor kellemes szinten tartja a hangerőt az egész helyiségben.

Hang a szobában elől

A helyiségben elől lévő Rally hangszórókkal mindig ugyanabból az irányból érkezik a hang és a videó – és sohasem a háta mögül, ami az asztali kihangosítóknál szokásos probléma. Az asztalra helyezett Rally mikrofonegységgel és a képernyőnél lévő Rally hangszórókkal a beszélgetések természetesek és életszerűek.

Rezgéscsillapító ház

Egy ötletes felfüggesztőrendszer leválasztja a hangszórómodult a külső házon belül, így szinte teljesen elszigeteli azokat a rezgéseket, amelyek továbbterjedhetnek a falakon, állványokon és asztalokon keresztül. Ez a szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi a Rally mikrofonegység kiváló visszhangszűrési teljesítményét, miközben a videó képe még magas hangerőszintek mellett és ráközelítésnél is éles és stabil marad.

Kellemes hangerő nagyobb helyiségekben

Fokozza a hangzás tisztaságát, és tartsa közben mindenki számára kellemes szinten a hangerőt a helyiségben. Az egy helyett két hangszóróból érkező hang mérsékelt hangerőn árad szét a helyiségben. Helyezze a hangszórókat egy polcra vagy iratszekrényre, vagy függessze a falra a Rally rögzítőkészletben található konzolokkal.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles