Logitech MeetUp kiegészítő mikrofon

Logitech MeetUp kiegészítő mikrofon

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258255
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 108 478Ft

  • Nettó: 85 416Ft

KIEMELKEDŐ HANG NAGYOBB TÁRGYALÓKBA

A Logitech MeetUp termék bővítőmikrofonja nagyobb rugalmasságot kínál a tárgyalótermek kialakítását illetően. A MeetUp beépített nyalábformáló mikrofonjai 4 méter (13,1 láb) távolságig nyújtanak optimális működést. A bővítőmikrofonnal ez a távolság 5 méterre (16,4 lábra) növelhető. Üljenek tehát a tárgyalóasztalnál, a fal mellett vagy álljanak, a MeetUp termék bővítőmikrofonja biztosítja, hogy mindenki hallható legyen.

TISZTÁN HALLHATÓ HANG AKÁR 5 MÉTERES TÁVOLSÁGIG

Mivel a tárgyalótermek méretei különbözőek lehetnek, megalkottuk a bővítőmikrofonokat, hogy rugalmasan tudjon alkalmazkodni a különböző helyiségekhez. A bővítőmikrofon 5 méterre (16,4 lábra) növeli meg a MeetUp mikrofonjának hangérzékelési tartományát.

EGYSZERŰ NÉMÍTÁS

A mikrofon némítógombja segítségével még az asztal végén ülve is könnyen elnémítható a teljes kihangosítórendszer. A visszajelző fény mutatja, amikor a mikrofon el van némítva, amikor aktív hívás van folyamatban, továbbá amikor aBluetooth® vezeték nélküli párosítási folyamat megkezdődött.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles