Logitech Rally Mic Pod kiegészítő mikrofon

Logitech Rally Mic Pod kiegészítő mikrofon

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258241
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 172 197Ft

  • Nettó: 135 588Ft

A jó kinézet találkozik a remek hanggal

A karcsú, lapos kialakításnak és a kiváló anyagoknak köszönhetően a Rally mikrofonegységek rendkívül tiszta, természetes és beszélgetéseket idéző hangot adnak ki. A külön mikrofonegységek több nyalábképzési összetevőt tartalmaznak, amelyek az aktív beszélőkre fókuszálnak, és automatikusan kiszűrik az akusztikus zavaró hatásokat. Akár hét mikrofonegységből is alakítható egy nyalábformáló mikrofonmátrix, amely még nagyobb tárgyalókban is minden ülőhelyről egyenletes vétel biztosítható.

Minden hang tisztán hallható

A RightSound™ technológiának és a mikrofonegységenként több nyalábformálási összetevőnek köszönhetően a rendszer automatikusan mindig az aktív beszélő hangjára fókuszál. Egyetlen mikrofonegység akár tíz személy hangját is tudja venni. A nagyobb tárgyalókat fel lehet osztani akár hét, egymással összhangban működő mikrofonegységgel, így az asztalnál ülő minden személy hangját rendkívül tisztán lehet felvenni és továbbítani.

Egyszerűsített kábelezés

Akár 7 Rally mikrofonegység csatlakoztatható láncszerűen a Rally asztali elosztóhoz egyetlen kábelcsatlakozóval. Az U alakú asztalokhoz vagy a szorítógyűrűkön át egyetlen vezetékkel megoldott kábelezéshez a Rally mikrofonegység-elosztó tartozék három csatlakozót biztosít az optimális elhelyezéshez és a némítás vezérlésének könnyű eléréséhez.

Kiváló minőségű, lapos kivitel

A Rally mikrofonegységek elegánsak és figyelemre méltó hatótávolságukhoz és érzékenységükhöz képest megtévesztően kicsik. Ahogyan a RightSound visszhangszűrés és zajcsökkentés alkalmazásával elnyomja a környezeti háttérzajokat, a mikrofonegységek alatti csúszásmentes párnák elszigetelik a mikrofonokat az asztali rezgésektől (például a billentyűleütésektől). A korszerű anyagok ellenállnak az ujjlenyomatoknak és a szennyeződéseknek. Emellett minden mikrofonegység tetején egy piros LED jelzi láthatóan, ha el van némítva.

Egyenletes hang

A RightSound hangkiegyenlítési és nyalábformálási technológiájának köszönhetően nem kell felemelnie a hangját ahhoz, hogy hallható legyen. A Rally mikrofonegység minden hangra figyel, nem csak a leghangosabbra, így azokat is hallhatja, akiknek gyengébb a hangjuk vagy távolabb ülnek. A „színfalak mögött” a Rally asztali elosztó másodpercenként akár 125-ször válthat az akusztikus nyalábok között a legélénkebb beszélgetések egyenletes rögzítése érdekében.

Fokozott érzékenység

A Rally felépítését az alapoktól kezdtük, hogy maximális érzékenységet érjünk el minimális interferenciával. A hangszórókat a képernyő mellé, a mikrofonokat pedig a résztvevők közelében elhelyezve a Rally intuitív hangélményt nyújt a természetesen csökkentett visszhanggal és interferenciával. De ez még nem minden: a Rally hangszóró szabadalmaztatott felfüggesztőrendszere kiküszöböli a rezgés és rezonancia okozta interferenciát. Ez azt jelenti, hogy a Rally mikrofonegység fokozott érzékenységével az asztali kihangosítók nem tudják felvenni a versenyt.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles