Samsung 65" QE65S95BATXXH 4K UHD Smart OLED TV

Samsung 65" QE65S95BATXXH 4K UHD Smart OLED TV

Márka:SAMSUNG
Cikkszám:354507
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 822 808Ft

  • Nettó: 647 880Ft

Mélyfekete és tiszta szín az önvilágító pixelekben - OLED

A hagyományos OLED-ekkel ellentétben a Samsung által kifejlesztett egyedi OLED páratlan, a mélyfekete, a tiszta fehér és az élénk színek teljes árnyalatát nyújtja. Az egyedülálló önvilágító LED-nek köszönhetően minden korábbinál pontosabb, tisztább és fényesebb képet élvezhet.

 

Fokozott fényerő és színek neurális hálózatokkal - Neural Quantum Processzor 4K

A Samsung OLED 4K Neural Quantum Processzor 4K a legjobb megjelenítési élményt nyújtja. Az érzékelhető színtérképezés és az OLED fényerő növelő egyedülálló fényerőt, színt, kontrasztot és részletességet biztosít. A 20 neurális hálózattal kiegészített briliáns 4K MI felskálázási technológia biztosítja, hogy megérezd a 4K erejét.

* A megjelenítési élmény a tartalom típusától és formátumától függően változhat.* A felskálázás nem feltétlenül érvényes a PC-kapcsolatra és a Játék módra.

 

Lézervékonyságú, elegáns kialakítás - LaserSlim Kialakítás

A lézerszerű, vékony kialakítás elegáns és stílusos, miközben egyedülállóan szép és erős. A minimalista keret és a karcsú, lapos hátlapi profil zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen belső térbe, függetlenül a tér méretétől.

 

Dolby Atmos élmény a felső kategóriás hangszórókkal

A Samsung új felső kategóriás hangszórói új szintű Dolby Atmos élményt nyújtanak, amely a játékosokat többdimenziós hangzással meríti el az akcióban.

 

Xbox Game Pass

Férj hozzá akár több száz Xbox-játékhoz Samsung Smart TV-den! Az Xbox Game Pass segítségével pedig nincs többé szükség külön konzolra a kedvenc játékaid lejátszásához.
* Csak a 2022-es Samsung Smart TV-ken és bizonyos országokban érhető el. * Internetkapcsolat, Xbox Game Pass Ultimate és a játékkal kompatibilis kontroller szükséges.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles