Logitech Tap érintőképernyős videós vezérlő

Logitech Tap érintőképernyős videós vezérlő

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258235
Elérhetőség:Rendelhető
  • 625 739Ft

  • Nettó: 492 708Ft
Megoldások helyiségekhez a Logitech Tap vezérlővel

A videokonferencia-termek megoldásai a Logitech Tap segítségével naptárintegrációt, érintéssel való bekapcsolódást, azonnali tartalommegosztást és állandó készenlétet nyújtanak. A Google, Microsoft vagy Zoom helyiségekhez optimalizált szoftverével előre konfigurálva, a Logitech tárgyalótermi megoldások tartalmazza az összes szükséges összetevőt: Tap érintéses vezérlő, kis méretű asztali számítógép, falba fektethető kábelezés és Logitech MeetUp vagy Rally konferenciakamera.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS VEZÉRLÉS A MUNKAHELYEKHEZ

A Tap USB-n keresztül bármilyen számítógéphez csatlakoztatható további kijelzőként, új érintésvezérlési lehetőségeket tárva ezáltal az alkalmazások elé, többek között csapatok együttműködéséhez, digitális aláíráshoz, helyiségek automatizálásához, környezeti vezérléshez és egyéb munkafolyamatokhoz, ahol érintésvezérlés szükséges.

RENDEZETT KIÉPÍTÉS

10 méteres elérhetőségével a plenum minősítésű (légcsatornákban vezethető) Logitech Strong USB-kábel lehetővé teszi a Tap elhelyezését a résztvevők közelében, hogy kényelmesen kezelhessék, miközben a gazdaszámítógépet egy szekrényben, az asztallap aljához vagy egy kijelző mögött szerelik fel.

BIZTONSÁGOS KAPCSOLATOK

A beépített kábelfeszülés-védő és kábelrendező rendszernek köszönhetőn a csatlakozások stabilak maradnak. Rendezze el a kábeleket hátul a szabadon álló üzembe helyezésekhez, illetve alul az asztal rendezettségének megőrzéséhez.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles