Techtoy TSL-LIG-GU10 RGB 4,5W GU10 okos izzó

Techtoy TSL-LIG-GU10 RGB 4,5W GU10 okos izzó

Márka:TECHTOY
Cikkszám:354045
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 4 945Ft

  • Nettó: 3 894Ft

Varázslatos villanykörte otthonába

Az intelligens WLAN izzó Smart Bulb RGB 4,5 W GU10 minden intelligens otthont megvilágít. Az RGB 2700-6500K színskálából választható matt színnel biztos lehet benne, hogy ezek az izzók minden alkalomra megfelelő hangulatot biztosítanak. Így Önön múlik, hogy a nappali fény erősségét választja-e, vagy inkább a pihentető, tompított árnyalatokat választja.

 

Egyszerű vezérlés

Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatja a lámpákat egy intelligens alkalmazáshoz. Egyszerűen töltse le a Tesla Smart alkalmazást Android vagy iOS eszközére. Az intelligens alkalmazással való munkavégzés nagyon világos és egyszerű. Ezután telefonjának köszönhetően bárhonnan vezérelheti az egész otthon világítását. Ha elfelejti lekapcsolni a villanyt a házban, amikor távozik, egyszerűen és gyorsan megjavíthatja az alkalmazásban. A Smart Bulb RGB 4,5 W-os GU10 izzók szintén energiatakarékosak.

 

Szabja testre saját forgatókönyveit

Az izzókat más intelligens otthoni termékekhez is csatlakoztathatja. Ha intelligens izzókat csatlakoztat egy mozgásérzékelőhöz, soha többé nem kell vakon villanykapcsolót keresnie. Abban a pillanatban, amikor belépsz a házba, okosotthonod felvillan anélkül, hogy bármi mást kellene tenned. A lámpák távirányítóval is vezérelhetők.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles