Dremel 2615S409JB SC409 EZ SpeedClic 5 db-os vékony vágókorong készlet

Dremel 2615S409JB SC409 EZ SpeedClic 5 db-os vékony vágókorong készlet

Márka:DREMEL
Cikkszám:335306
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 5 663Ft

  • Nettó: 4 459Ft
Mire használható?

Fém darabolására és vágására, akár edzett acélhoz is. Ideális mindenféle fém munkadarab vágására, hornyolására és hosszra vágására. A vágókorongokkal egyszerű a csavarok és anyák levágása, illetve az elrozsdásodott vagy lekopott csavarfejekbe hornyot lehet vágni a csavarhúzóval történő eltávolításhoz. Üvegszál-erősítésű a hosszabb élettartam érdekében. Az SC409 tárcsák vastagsága mindössze 0,75 mm a még vékonyabb vágás érdekében.

Hogyan használható?

Az SC402 tüskével együtt használja. A Dremel exkluzív Easy Speedclic (SC) mechanizmusa egyszerűvé és gyorssá teszi a szerszám nélküli tárcsacserét: HÚZZA MEG - FORDÍTSA EL - VEGYE KI! A vágókorongok csak az élükön vágnak. Ha ezt a tartozékot használja, ajánlott a kétkezes markolat használata, és ha a vágás nehezen hozzáférhető helyen van, akkor alkalmazza a sarokadaptert. A korong élettartamának kihasználása érdekében ne nyomja túlságosan a munkadarabhoz, és ne lépje túl a maximális fordulatszámot.

Milyen anyagoknál használható?

Ez a vágókorong különböző fémekhez, így alumínium, vörösréz, öntöttvas és edzett acél munkadarabok vágásához használható.

Ajánlott fordulatszám:
Alumínium: 35000
Sárgaréz: 35000
Vörösréz: 35000
Acél: 35000

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles