Dremel 2615042032 420 24 mm 20 db-os nagy teljesítményű vágókorong készlet

Dremel 2615042032 420 24 mm 20 db-os nagy teljesítményű vágókorong készlet

Márka:DREMEL
Cikkszám:335308
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 3 967Ft

  • Nettó: 3 124Ft
Mire használható?

Megfelelő szeleteléshez, egyenes vágások és hornyok készítésére mindenféle fémben, így edzett acélban, fémlemezben és alumíniumban is.
Könnyen levághatja a csavarokat vagy hornyot készíthet az elrozsdásodott vagy elkopott csavarokba, így csavarhúzóval eltávolíthatja azokat.

Hogyan használható?

Használat a 402-es tüskével: tekerje le a csavart a tüskéről a csavarkulccsal, dugja be a csavart a korong középfuratába, majd csavarozza vissza a tüskére. Fém vágókorong használata esetén nagy sebességgel, kis nyomással vágjon. A tárcsák tovább tartanak és gyorsabban vágnak, ha kis nyomást alkalmaz, és a törés veszélye is kisebb. Mivel ezek a korongok abrazívak, a tárcsaátmérő a kopástól csökkenni fog. Ha a tárcsa túl kicsi a vágás elvégzéséhez, akkor állítsa meg a vágást, és cserélje ki a tárcsát. A vágótárcsa használatakor ajánlott kétkezes markolat használata, amellyel a szerszám a megfelelő szögben tartható és mozgatható. Ha a vágás közben a tárcsát megdönti, nagy a valószínűsége, hogy eltörik a tárcsa.

Milyen anyagoknál használható?

Ez a vágókorong különböző fémekhez, például alumínium, vörösréz, öntöttvas munkadarabok vágásához használható. Emellett műanyag és tégla rövid vágásához is használható.
Galvanizált fém (például csővezeték) és edzett acél vágásához a megerősített vágótárcsa (426) használata javasolt.

Ajánlott fordulatszám:
Alumínium: 35000
Sárgaréz: 35000
Vörösréz: 35000
Műanyag: 10-15000
Acél: 35000

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles