Dremel 26152500JA 2500 Multi-Vise multisatu szorító

Dremel 26152500JA 2500 Multi-Vise multisatu szorító

Márka:DREMEL
Cikkszám:206941
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 19 612Ft

  • Nettó: 15 443Ft
Mire használható?

A Dremel multisatu 3 az 1-ben funkciójú szerelvény a Dremel multifunkcionális szerszámhoz. A multisatu segítségével a munkadarabot biztosan megtarthatja bármely szögben a könnyen állítható, 360°-ban elforgatható alaplap használatával, és 50°-ban megdöntheti, így bármely szögből dolgozhat a munkadarabon. Az alaplap rögzítő szorítóján egy réteg puha anyag van, amely a munkapadot vagy konyhaasztalt karcmentesen tartja.

Használja a multisatut a munkapadra szerelt szerszámtartóként, így a multifunkcionális szerszámhoz tarthatja a munkadarabot csiszolás, polírozás során, miközben a projektet teljesen ellenőrzés alatt tartja. A szorítót könnyen leveheti és használhatja különálló szorítóként, amellyel a munkadarabot közvetlenül a munkapadhoz rögzítheti. A gyors kioldó funkció révén gyorsan, egyetlen gombnyomással kilazíthatja a munkadarabot, így pillanatok alatt készen állhat a projekt következő lépésére. A szorító pofáin levehető gumikupak van V-hornyokkal, amelyek javítják a fogást és a munkadarab védelmét, megszüntetik a karcolások kockázatát az értékes darabok szorításánál.

Hogyan használható?

Használja szerszámtartóként állványnak, így gyors és egyszerűen állítható csiszolóvá, köszörűvé, polírozóvá. A szerszám csatlakoztatásához vegye le a Dremel multifunkcionális szerszám kupakját, csatlakoztassa a szerszámtartó gyűrűt, majd csavarozza rá és húzza meg a szerszámot. A multisatu szögének állításához egyszerűen csavarozza ki az elforduló alaplapot, így 360°-ban elforgathatja a munkadarabbal vagy csatlakoztatott szerszámmal együtt, és a munkavégzéshez a legkényelmesebb és leginkább praktikus szöget állíthatja be.
A levehető szorítót használhatja a munkadarab munkapadra rögzítéséhez is, így mindig biztonságosan dolgozhat.

Tipp: a Dremel alakító platform szerelvénnyel (576) együtt használva rögzített, fixen 45°/90°-os szögű precíz, pontos csiszolót vagy köszörűt kaphat. A multisatu legfeljebb 6,3 cm vastagságú felületre rögzíthető.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles