Hecht 3166 600 W 1400l/óra szivattyú

Hecht 3166 600 W 1400l/óra szivattyú

Márka:HECHT MOTORS
Cikkszám:322804
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 22 528Ft

  • Nettó: 17 738Ft
Termékinformációk:

Előnyei:

- Teljesítményfelvétel 600 W.
- Rezgőszivattyú
- 110 mm átmérőjű furatszivattyú
- Fúrt kutakhoz alkalmas.
- Tiszta közüzemi vízhez.
- Acélhüvely.
- Szivattyú túlterhelés elleni védelemmel.
- 10 m-es tápkábel.
- Maximális vízkiszorítás: 70 m.
- Maximális áramlási sebesség: 1400 l/h.
- Kerti rezgőszivattyú 110 mm átmérőjű (cseh kifejezéssel ún. „MALYŠ”) fúrt kutakhoz. A tápkábel hossza 10 m, a maximális vízkiszorítás 70 m, a teljesítményfelvétel pedig 600 W. A szivattyút kizárólag tiszta közüzemi víz szivattyúzására tervezték.

A szivattyú felülről szív. Ez azt jelenti, hogy a szívónyílások a szivattyú tetején vannak. Ez minimálisra csökkenti a törmelék alulról történő beszippantásának kockázatát. Ugyanakkor a megfelelő működéséhez legalább 50 cm-es vízoszlopra van szükség a szivattyú felett. Mivel nem tudja a vizet egészen az aljáról szivattyúzni, nem alkalmas felszíni tartályokból történő vízszivattyúzásra. Erre való alkalmatlanságának másik oka a magasabb zajszint, amely a szivattyúzás alapjául szolgáló szivattyú elvéből, azaz a rezgésből adódik. Mély kutakban és fúratokban azonban a zaj nem hallható, és a rezgési elvnek köszönhetően a szivattyú vízkiszorítása elérheti akár a 70 métert is. Éppen ezért alkalmas víz szivattyúzására mély kutakból és fúrt kutakból való öntözéshez, stb. A szivattyút kizárólag tiszta víz szivattyúzására tervezték. A rezgőszivattyúk általában érzékenyek minden olyan törmelékre, amely szelepszivárgást okozhat.
Maximális szivattyúátmérő: 105 mm

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles