Hecht 155 segédkerekes benzinmotoros fűkasza

Hecht 155 segédkerekes benzinmotoros fűkasza

Márka:HECHT MOTORS
Cikkszám:322695
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 105 819Ft

  • Nettó: 83 322Ft
Termékinformációk:

A hagyományos bozótvágókhoz képest a nagy, levegővel töltött gumiabroncsoknak köszönhetően a bozótvágóval könnyedén vághat még a nehezen elérhető helyeken is. A Hecht 155 különösen könnyen tolható, szabadon mozgatható és rendkívül manőverezhető. A nagy kerekek szinte bármilyen terepszerkezethez alkalmasak.

Az erős 2- az 1-ben benzines sokoldalú Hecht 155 2 lóerős, kétütemű motorral van felszerelve, és könnyen megbírkózik az erős fűvel és gazokkal. A bozótvágó a mellékelt duplasoros orsóval működik. A bozótvágó vágási szélessége 455 mm , a zsinór átmérője 2,4 mm.

Néhány egyszerű lépésben a Hecht 155 -öt praktikus seprőgéppé alakíthatja a mellékelt Hecht 000155 kefetartozék segítségével. Ideális járdák, autóbeállók és sok más gyors tisztítására. A 60 cm-es munkaszélességű seprőgép télen is alkalmas hóeltakarításra vagy szennyeződések tisztítására.

Az 51,7 cm3 hengerűrtartalom akár 9800 ford./perc maximális fordulatszámra hajtja a robusztus motort . Az 1,2 literes benzintartály könnyen feltölthető .

Az erős és hatékony, sokoldalú Hecht 155 készlet megbízhatóan támogatja Önt a munkában, és egyben védi a hátát, nincs többé vágópánt, hanem tiszta kényelem és precizitás.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles