Gardena 13301-20 AquaBloom víztartállyal napelemes öntözőkészlet

Gardena 13301-20 AquaBloom víztartállyal napelemes öntözőkészlet

Márka:GARDENA
Cikkszám:342669
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 62 713Ft

  • Nettó: 49 380Ft
A napelemes készlet víztartállyal az erkélyre és a teraszra:

A Gardena víztározós AquaBloom készlettel akár 20 erkély- és terasznövényt is megöntözhet megbízhatóan és egyenletesen. A napelemes öntözőkészlet víztartállyal nem igényel elektromos csatlakozást. A napelem és az újratölthető akkumulátorok kombinációja garantálja a megbízható öntözést az egész szezonban. 14 előre beállított öntözési program közül választhat a növényei számára optimális vízmennyiség meghatározásához. Mindez vízcsatlakozás nélkül, a beépített szivattyúnak és a csatlakoztatott víztartálynak köszönhetően. Mivel az összes szükséges alkatrészt, beleértve az elemeket is, a készlet tartalmazza, így azonnal telepítheti és elkezdheti használni az automatikus öntözőrendszert. A Water Reservoir AquaBloom Water Reservoir Set az optimális funkcionalitást a fenntarthatósággal ötvözi.
A 10,5 literes víztartály akár 12 napos öntözéshez elegendő vizet tartalmaz. A kapacitást akár további tartályok csatlakoztatásával is bővítheti. A készlet 80 százalékban újrahasznosított anyagból készült, vagyis fenntartható öntözési lehetőség. Lehetőség van egy szűrő rögzítésére a tartály aljára, így a maximális vízfelhasználás érhető el. Alternatív megoldásként használhatja az üres víztartályt praktikus tárolási lehetőségként a készlet egyes elemeinek tárolására a téli/őszi szezonban. A Gardena AquaBloom víztároló készlet modern és innovatív kialakítása nemcsak időtállóvá teszi az egész rendszert, hanem tökéletesen illeszkedik a modern terasz és erkély stílusába. Növénygondozás, ha nem vagy ott.

A csomag tartalma:
1 x 10,5 l víztartály kihúzható végdugóval, 1 x fő egység beépített szivattyúval és napkollektorral, 20 x 0,5 l/h nyomáskiegyenlítő beépített csepegtetőfejek, 15 x 3/16" csőcsapok, 3 db újratölthető AA akkumulátor, 1,2 V 2400 mAh, 8 x 3/16" T-idom, 8 x 3/16§ csatlakozók, 1 x szűrő, 20 m 3/16" cső

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles