Gardena TeleCut sövénynyíró olló

Gardena TeleCut sövénynyíró olló

Márka:GARDENA
Cikkszám:311861
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 24 750Ft

  • Nettó: 19 488Ft
Termékinformációk:

Hosszabb kar sövényvágáskor.
A GARDENA TeleCut sövénynyíró ollója lenyűgözően praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, és hihetetlen, 25 év szavatosság jár mellé. A TeleCut meghosszabbítható teleszkópos nyelével akár 20 cm-rel is hosszabb lehet a hatótáv. Ezzel megspórolhatod a felesleges nyújtózkodást vagy a létrázást. A meghosszabbítás ellenére a teljes erő rendelkezésedre áll. A kések fogazott éle nagyon pontosan és hatékonyan vág nagyobb felületeken is. Ez a fajta csiszolás gondoskodik arról, hogy a levelek és ágak nem szóródnak szét vágás közben, hanem a vágási területen maradnak. Tovább növeli a komfortérzetet, hogy a kés tapadásmentes bevonatára semmi nem ragad rá.
A nagyszerű funkcionalitása mellett a TeleCut érzésre is meggyőző. Az ErgoTec nyél igazán ergonomikus és jó fogást nyújt. A kiváló rugózásnak köszönhetően nem zavar a munkában az ellenállás, védi az ízületeidet és a kezed; kevésbé érzed magad fáradtnak, ha hosszabb ideig dolgozol. Ez az alumíniumból készült nyelek kis súlyának is köszönhető.

Műszaki adatok:
Cikkszám: 12304-20
EAN-kód: 4078500049153

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles