Gardena 3120-20 combisystem gereblye lapátfej

Gardena 3120-20 combisystem gereblye lapátfej

Márka:GARDENA
Cikkszám:311561
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 625Ft

  • Nettó: 8 366Ft
Termékinformációk:

Praktikus, 3 az 1-ben kerti szerszám.
A GARDENA combisystem gereblye lapát olyan univerzális szerszám, amely a kertészeti szezon egészében használható. Ezzel a több funkciós eszközzel lapátolhatsz, gereblyézhetsz, sőt, akár szitálhatsz is.
A gereblye lapát különféle lehetséges használati módjai meggyőzőek. Hatékonyan gereblyéz és különféle dolgok fellapátolására alkalmas. Legyen szó akár lehullott levelekről vagy levágott sövényről, a gereblye lapát segítséget nyújt a kertben. Seperd össze a fűnyesedéket vagy földet, ami a lapát egyetlen gyors mozdulatával összeszedhető. A gereblye lapáttal a lehullott gyümölcs is összeszedhető. Ez azonban még nem minden: a szita funkcióval a földből eltávolíthatók a kisebb gallyak, ami ültetéskor hasznos.
Az igazán praktikus combisystem csatlakozás azt jelenti, hogy a gereblye lapát a combisystem család több nyelével is kombinálható. Válaszd ki a számodra legkényelmesebb hosszt és használd a gereblye lapátot az igényeidnek megfelelően. A nyél készülhet fából, alumíniumból vagy lehet teleszkópos – találd meg a számodra legjobbat. Vége a hajolgatásnak: Könnyedén, kényelmes, álló helyzetben felszedheted az összegyűjtött földet és belapátolhatod egy tárolóba.
A gereblye lapát mindig munkára kész, kompakt méretének köszönhetően tárolása egyszerű. A robusztus, erős és műanyagból készült fogak gondoskodnak a gereblye lapát tartósságáról. A GARDENA ezt még megfejeli 25 év gyártói szavatossággal.

Műszaki adatok:
Cikkszám: 3120-20
EAN-kód: 4078500048132

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles