Karcher 1.317-151.0 K 7 Power Home magasnyomású mosó

Karcher 1.317-151.0 K 7 Power Home magasnyomású mosó

Márka:KARCHER
Cikkszám:351951
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 289 277Ft

  • Nettó: 227 777Ft
Termék információk:

A vízhűtéses motorral ellátott K 7 Power Home magasnyomású mosó ideális készülék gyakori használatra, valamint az utakon, kerékpárokon vagy nagyméretű autókon lévő jelentős szennyeződések kezelésére.

A K 7 Power Home vízhűtéses motorral van felszerelve, és gyakori tisztításra, valamint az utakon, medencéken, kerékpárokon vagy nagyméretű autókon stb. gyakran előforduló jelentős szennyeződések kezelésére tervezték. A felszerelések széles választéka magában foglalja a pisztolyt praktikus gyorscsatlakozó adapterrel, nagynyomású tömlőt 10 m hosszúsággal, egy megbízható vízszűrőt, amely védi a szivattyút, egy Vario Power szórószárat (VPS) és egy szennymarót. A VPS nyomásbeállítása a kéz egyetlen elfordításával állítható, és a szennymaró még a legmakacsabb szennyeződéseket is rövid idő alatt eltávolítja. A Home készlet tartalmazza a T 7 felülettisztítót és az 1 liter 3 az 1-ben kőtisztítót. A felszerelés további részei közé tartozik a Plug 'n' Clean mosószer-rendszer, az alumínium teleszkópos fogantyú és a parkolóállás a könnyen hozzáférhető tartozékok számára.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles