Karcher 1.317-170.0 K 7 Premium Power magasnyomású mosó

Karcher 1.317-170.0 K 7 Premium Power magasnyomású mosó

Márka:KARCHER
Cikkszám:351952
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 284 636Ft

  • Nettó: 224 123Ft
Termék információk:

A K 7 Premium Power magasnyomású mosó az extra teljesítményért tömlődobbal és vízhűtéses motorral. Ideális készülék gyakori használatra és jelentős mennyiségű szennyeződés kezelésére.

A K 7 Premium Power vízhűtéses motorral van felszerelve a hosszú élettartam érdekében, és gyakori tisztításra, valamint a járdák, medencék, kerékpárok vagy autók nagyméretű szennyeződések kezelésére tervezték. A felszereltséghez tartozik egy pisztoly praktikus Quick Connect adapterrel, egy 10 m hosszú magasnyomású tömlő, egy megbízható vízszűrő, amely védi a szivattyút, egy Vario Power szórócső (VPS) és egy szennymaró. A VPS nyomásbeállítása a kéz egyetlen elfordításával állítható, és a szennymaró még a legmakacsabb szennyeződéseket is rövid idő alatt eltávolítja. A felszerelés további részei közé tartozik a tömlődob, a Plug 'n' Clean mosószer-rendszer, az alumínium teleszkópos fogantyú és a parkolóállás a könnyen hozzáférhető tartozékokkal.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles