Just Dance 2021 XBOX One/Series játékszoftver

Just Dance 2021 XBOX One/Series játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:272095
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 6 959Ft

  • Nettó: 5 479Ft

A Ubisoft sikeres táncolós játéka 2021-ben sem fog kimaradni a házibulikból. A Just Dance 2021-ben megtalálható az összes idei nagy sláger, mellyel szobád pillanatok alatt táncparketté varázsolhatod. Mindehhez nem kell semmi más, csak egy okostelefon, melyre ingyen letöltheted az alkalmazást, amivel irányíthatod a játékot. A játék nem igényel tánctudást sem, mert folyamatosan mutatja a mozdulatokat, így bármilyen korosztály számára garantált a szórakozás és tökéletes családi játék is egyben!

 

Ropd a táncot a Just Dance 2021-ben a legnépszerűbb számokra és táncold le online a többi játékost, itt az idő bulizni!

 

Még soha nem volt ilyen izgalmas a táncolás. Legyenek a kedvenced a listavezető számok, a családi klasszikusok, internetes jelenségek vagy a feltörekvő művészek a Just Dance 2021 40 új számában ezek mindegyikére fogsz találni zenét. A Kid mód, a legfiatalabb játékosoknak készült, 8 új zene és koreográfia vár rájuk, hogy a családdal együtt szórakozzanak. A játékban nem csak táncolni lehet. A kalóriát égetni még soha nem volt ennyire szórakoztató, mint a Sweat módban, ahol egy táblázaton követheted a napi mozgásodat. A táncok nem csak közérzetedre lesznek jó hatással, hanem matricákat is gyűjthetsz a virtuális albumodba. A játék tökéletes arra, hogy összesen akár hatan is táncoljatok, legyen szó egyszemélyes, kétszemélyes vagy csoportos koreográfiáról. Ehhez nem kell más, csak mindenkinél legyen egy okostelefon, amin rajta van a Just Dance Controller, mely ingyenesen letölthető. A dobozban megtalálható egy 1 hónapos Just Dance Unlimited előfizetés mellyel 550+ számhoz férhetsz hozzá. Táncolj online a többi játékos ellen és mutasd meg, hogy ki a parkett ördöge. Vegyél részt a Happy Hour-ben, ahol egész évben tart a buli!

  • 40 új szám különféle előadóktól, ahol mindenki megtalálja a kedvencét
  • Kid módban 8 új zene várja a legkisebb játékosokat
  • A Sweat móddal most fitten tarthatod magad, miközben a játék nem csak szórakoztat, de kellő motivációt is ad
  • Összesen hatan táncolhattok helyben és ehhez csak egy okostelefon kell, melyre ingyen telepíthetitek a Just Dance Controller alkalmazást
  • A doboz tartalmaz egy 1 hónapos Just Dance Unlimited előfizetést, ahol 550+ szám vár rád és ez folyamatosan csak bővül

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles