Thrustmaster TS-PC versenykormány szervo alap

Thrustmaster TS-PC versenykormány szervo alap

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340638
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 138 730Ft

  • Nettó: 109 236Ft

   

ERŐS, IGAZI KEFE NÉLKÜLI SZERVOMOTOR

 

A beépített 40 wattos kefe nélküli szervomotor teszi a TS-PC Racer Servo Base alap Force Feedback hatását igazán erőssé és kivételesen gyorssá (dinamikus forgatónyomaték).

 

VEGYES KETTŐS SZÍJTÁRCSA RENDSZER

 

A fém golyós csapágy tengely rendszer kiegyensúlyozott és lineáris működést biztosít (a Thrustmaster saját szabadalmú T-LIN technológiájának köszönhetően). Az alap szuper egyenletes és érzékeny kezelése hihetetlenül csendes is, így minden játék elképesztően élethű élményt nyújt.

 

BEÉPÍTETT HŰTŐRENDSZER

 

A Thrustmaster innovatív MCE (Motor Cooling Embedded) hűtőrendszere garantálja a motor dinamikusságát, azáltal, hogy nem hagyja túlmelegedni és csendesen tartja.

   

TURBO POWER TÁPEGYSÉG

 

A külső Turbo Power tápegység folyamatos erőt és masszív csúcsteljesítményt nyújt, hogy azonnal reagálni tudjon a játék mega gyors kéréseire. A tápegység gyűrű formája és időtálló formatervezése garantálja az optimális hatékonyságot a 86%-os hővel szemben.

 

THRUSTMASTER LEVEHETŐ KORMÁNYOKHOZ TERVEZVE

 

A TS-PC Racer Servo Base az összes Thrustmaster levehető kormánnyal kompatibilis. Éld át a rally verseny izgalmát a Sparco R383 Mod kormánnyal, az extrém egy üléses verseny élményt a TM Open Wheel Add-On-al és még sok más élményt (az összes levehető kormány külön kapható).

 

KOMPATIBILIS PEDÁLSZETTEKKEL, VÁLTÓKKAL ÉS KÉZIFÉKEKKEL

 

A TS-PC Racer Servo Base az összes Thrustmaster termékcsaládban található pedálszettel, váltóval és kézifékkel kompatibilis, beleértve a T-LCM Pedals pedálszettet és TH8A váltót (külön kapható).

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles