Thrustmaster T. Racing Scuderia Ferrari Edition headset

Thrustmaster T. Racing Scuderia Ferrari Edition headset

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:227709
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 33 869Ft

  • Nettó: 26 669Ft

A Thrustmaster professzionális, autóversenyzés által inspirált termékcsoportjának része

A T.Racing Scuderia Ferrari Edition a Thrustmaster hivatalos Ferrari licenccel rendelkező termékcsaládjának legújabb tagja.  

   

Professzionális hangzás

 

A T.Racing Scuderia Ferrari Edition egy magas teljesítményű kiegészítő, amelyet szigorú kritériumok mentén terveztek meg.
A kiemelkedő hanghűség volt a legfontosabb a fejhallgató megtervezésekor.
50 mm-es hangszórók gondoskodnak a pontos, túltelítettségtől mentes hangzásról. A felhasználók által tapasztalható hangélmények tökéletesen megegyeznek azzal, ahogyan a játékfejlesztők megálmodták őket, köszönhetően a stabil frekvenciagörbének, amelyet a különböző játékhelyzetekre optimalizáltak, valamint a különböző frekvenciatartományok közötti tökéletes egyensúlynak. A főhang erősségét a fejhallgatón elhelyezett szabályozóval lehet módosítani.

 

Kényelemmel ötvözött magas teljesítmény

 

A fejhallgató megfelel számos olyan, specifikus elvárásnak, amelyekkel gyakran szembesülnek az autóversenyzők, mind a virtuális, mind a valódi versenypályákon.
A fejhallgatók nagy, memóriahabos fülpárnákkal vannak felszerelve, amelyekben egy réteg zselé biztosítja a különböző fülméretekhez és –formákhoz való alkalmazkodást. A fejhallgatók így páratlan kényelmet nyújtanak akár a különösen hosszú versenyek során is.
Ezek az alkatrészek a kényelmen felül a rendkívül hatásos passzív hangszigetelésért is felelnek.
A fém fejpánt hozzájárul a fejhallgató autentikus kinézetéhez, emellett biztosítja annak tartósságát, míg a párnázott bőr réteg az esztétikus összképet szolgálja.

 

Univerzális fejhallgató, teljes kompatibilitás

 

A T.Racing Scuderia Ferrari Edition rendkívül széles körű kompatibilitást biztosít: használható PlayStation 4-gyel, Xbox One-nal*, PC-vel és Mac-kel is . Emellett kompatibilis a Nintendo 3DS-sel és Switch-csel, PlayStation Vita-val, továbbá tabletekkel és okostelefonokkal (hívásfunkcióval együtt)!
* Összekapcsolható az Xbox One kontrollereivel a 3,5 mm-es sztereó jack fejhallgató port használatával.

 

Magas teljesítményű mikrofon

A T.Racing Scuderia Ferrari Edition egy olyan célzó mikrofonnal rendelkezik, amely kizárólag a te hangodra fókuszál, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudj csapattársaiddal kommunikálni. A mikrofon állítható és leszerelhető, így mindenféle fejmérethez és – formához könnyen és kényelmesen alkalmazkodik.  

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles